A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Агропромисловий комплекс

Обговорили створення сімейних ферм

Днями на території Нововасилівського та Афанасіївського старостинських округів відбулася зустріч з представниками Укрмілкінвест щодо участі у проекті створення сімейних молочних ферм.

13:26 14.06.2021

Щира подяка благодійникам

Снігурівська міська рада висловлює щирі слова подяки члену виконкому міської ради, директору ТОВ «Пономар» Василю Гальовичу та агроному ТОВ «Пономар» Ігорю Рощенко за наданий посадковий матеріал квітів.

16:52 08.06.2021

ДО УВАГИ представників підприємств, які займаються виробництвом продукції рослинництва!

Головне управління статистики у Миколаївській області нагадує, що державне статистичне спостереження за формою № 4-сг (річна) «Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур» під урожай 2021р. необхідно подати ДО 2 ЧЕРВНЯ 2021р.

15:14 24.05.2021

Повідомлення  про проведення обробки засобами захисту рослин

За повідомленням ПСП «Агрофірма «Роднічок»,  агропідприємством заплановано використання пестицидів  за адресою м.Снігурівка, вул. Виноградна 18а на полях озимого ріпаку (поля ИН 7, ИН 5, ИН 52, ИН 1,ИН 2-6) , які межують  з півдня з населеним пунктом м. Снігурівка.

17:11 17.05.2021

Щодо профілактики та встановлення факту отруєння бджіл

Пасічників з початком сезону підстерігає чимало проблем, лише одна з яких – масова загибель бджіл внаслідок отруєння пестицидами. При цьому пестициди, якими обробляють поля проти шкідників, не завжди одразу вбивають бджіл, а роблять їх вразливими до кліщів та несприятливих факторів навколишнього середовища. Провина за отруєння лежить не тільки на замовникові хімічних  обробок, значну відповідальність несуть і власники пасік.

09:17 14.05.2021

Асоціація керованого запилення BeesАgro запрошує свідомих та мотивованих аграраїв і пасічників стати частиною досліджень з ефективного бджолозапилення

Платформа BeesAgro - інструмент для налагодження співпраці між аграріями та бджолярами у сфері запилення за допомогою медоносних бджіл.

11:51 12.05.2021

До відома аграріїв та бджолярів

З метою запобігання отруєнню бджіл засобами захисту рослин, надаємо вам до відома та врахування в роботі  «Алгоритм взаємодії щодо попередження та дії при отруєнні бджіл»

14:09 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано