A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

До Дня пам’яті жертв Голодомору

Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932-1933 років, історія не знає. Голодомор – одна з найстрашніших катастроф в історії людства. Понад півстоліття ця сторінка замовчувалася, і тільки наприкінці ХХ століття з’явилися перші публікації, дослідження, почався запис спогадів очевидців, видання збірок архівних документів, увічнення пам’яті загиблих.

14:30 27.11.2021

Голодомор: велика трагедія тридцятих.

Пам’ять – це нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок написано кривавим і чорним. Найтрагічнішою сторінкою історії нашого народу є голодомор 1932-1933 років. Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. І в останні дні листопада весь український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.

14:29 27.11.2021

До Дня хрещення Київської Русі – України в бібліотеках ОТГ.

Прийняття християнства київським князем Володимиром стало ключовою подією в історії Русі, заклало основи державності і на століття визначило долю народів, що вийшли з київської хресної купелі.  Щороку, 28 липня в Україні на державному рівні відзначається православне свято - День хрещення Київської Русі – України. З нагоди цієї визначної події бібліотеки  Снігурівської ОТГ організували та провели заходи: година цікавих повідомлень   «Свято, дароване Богом», інформаційна година «Загадки хрещення України-Русі», пізнавальна година «Історія християнства на Русі-Україні», перегляд фільму: «Сказання про Хрещення Русі», хвилини духовності «Скарби православ’я», експрес-інформацію «Храми – це наша історія», хвилина духовності «Священна книга християн», історична подорож «Хрещення Русі».

14:51 28.07.2021

Здоров’я – основна складова успішного життя кожного з нас.

Фізична активність, спорт, вдосконалення своїх навиків, спілкування з ровесниками– ось чого бракує сучасному кібер поколінню. Дитина не повинна сидіти у смартфоні, а проводити своє дозвілля на свіжому повітрі.

10:31 18.07.2021

Історичний екскурс до Дня вишиванки

У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Історія вишиванки своїми витоками сягає в незапам’ятні часи. Ще за свідченням знаменитого давньогрецького історика, географа і мандрівника Геродота, елементами вишиванки був прикрашений одяг скіфів, які проживали в наших землях в період VIII ст. до н. е. - IV ст. н. е.

21:19 20.05.2021

В сільських закладах культури Снігурівськоі міської об’єднаної територіальної громади

15 травня 2021 року були проведені заходи з нагоди святкування Дня Європи в Україні. Заходи були спрямовані на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учасників та відвідувачів закладів культури, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

17:38 15.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано