A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Представники Снігурівської громади взяли участь в регіональному форумі в рамках проєкту «Людський вимір»

Днями, у Миколаєві відбувся регіональний форум-воркшоп з обміну досвідом реалізації планів реагування громад в рамках проєкту «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку”.

11:21 19.12.2023

Торгівля людьми не обмежується жодними кордонами – це глобальна проблема, що стосується країн усього світу

Цей злочин завжди був і залишається одним із найприбутковіших бізнесів, доходи від нього прирівнюються до продажу зброї та наркотиків. Крім того, щороку виявляються нові форми торгівлі людьми, із використанням більш сучасних способів вербування.

10:48 19.12.2023

Увага! Африканська чума свиней!

Останнім часом, в областях України в тому числі сусідніх з Миколаївською (Дніпропетровська, Кіровоградська, Херсонська), відмічається погіршення епізоотичної ситуації через збільшення кількості випадків захворювання свиней (свійських, диких) на африканську чуму свиней (далі - АЧС). В 2023 році на території України виявлено 27 випадків АЧС.

08:48 18.12.2023

➡️ Роздача гуманітарної допомоги від БФ «ССС»

Спальні мішки роздаються у Снігурівській громаді (м.Снігурівка, с.Афанасіївка, с.Василівка, с.Нововасилівка, с.Павлівка) та Горохівській громаді (с.Михайлівка, с.Лиманці, с.Новотимофіївка).

14:45 17.12.2023

До уваги! Щодо заготівлі та реалізації хвойних дерев до Нового 2024 року!

На виконання вимог Закону України «Про рослинний світ» та Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», доручення Державної екологічної інспекції України від 22.11.2023 № 1742 «Про посилення заходів державного нагляду (контролю) під час періоду заготівлі дерев хвойних порід в передноворічний період», листа Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) повідомляємо про необхідність дотримання заходів щодо охорони, збереження та невиснажливого використання хвойних насаджень.

16:24 13.12.2023

Баштанська районна військова адміністрація інформує

Відповідно до спільного наказу командувача Оперативно-стратегічного угрупування військ «Одеса» та начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 24.11.2023 № 3/11, розпорядження начальника Баштанської районної військової адміністрації від 01.12.2023 № 190-р на території Миколаївської області та Баштанського району у період дії воєнного стану:

16:13 12.12.2023

УВАГА! Африканська чума свиней!

Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє. Відповідно до звіту Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу, в патологічному матеріалі від 3 голів свиней віком 7 місяців, які належать мешканцям с.  Борозенське, Борозенської об’єднаної територіальної громади, Бериславський район, Херсонська область, встановлено ДНК вірус африканської чуми свиней.

13:49 12.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано