A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Обережно! Грип птиці!

Протягом першої половини січня цього року на території України підтверджено три випадки захворювання  птиці на грип типу А. Так, 02.01.2024 встановлено захворювання грипом птиці у місцях скупчення дикої та синантропної птиці у Рівненській області, Рівненському районі, Корнинській сільській раді, осушувальна система «Загороща», магістральний канал Південного міжрайонного управління водного господарства. 12.01.2024 підтверджено грип птиці у свійської птиці (кури) у селі Товста, Сумського району Сумської області; 13.01.2024 – у свійської птиці (кури, качки) в селі Новий Стародуб Петрівської територіальної громади Олександрійського району Кіровоградської області.

16:41 16.01.2024

З приходом морозів до нас прийшла щорічна проблема порятунку лебедів.

Лебедям мороз не страшний. Їм складніше переносити голод. Кожен рік, як тільки водойми вкриваються кригою ці королівські птахи покидають насиджене місце в пошуках іншої відкритої водойми. Трапляється так, що не всі пернаті відлітають. Як правило, залишаються лебеді з-поміж первістків, які ще не набралися сили, травмовані, чи хворі. Тоді не байдужі до живої природи люди масово телефонують представникам преси, екологам та кличуть для порятунку птахів працівників ДСНС.

16:15 13.01.2024

Допомога постраждалим на Херсонщині та Миколаївщині:  високий рівень потреб і небезпеки

Із часу деокупації Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» постійно допомагає постраждалим в Херсонській та Миколаївській областях. Обстріли там не зупиняються, а подекуди й збільшуються, але наші колеги продовжують працювати навіть у складних і небезпечних умовах. Дуже часто ті, кому ми допомагаємо, відзначають, що для них важливим є не тільки безпосередня допомога, а й те, що ми приїхали до них, не залишаємо самих.

08:12 12.01.2024

🥀Пішов з життя Заслужений тренер України Сергій Григорович Зіньковський

Сьогодні перестало битися серце без перебільшення людини-легенди не лише Снігурівщини, а й усієї України. На 69 році життя відійшов у вічність наш земляк Сергій Григорович Зіньковський, майстер своєї справи та наставник величезної родини спортсменів нашої батьківщини. Саме він зробив наше маленьке провінційне містечко відомим не лише в Україні, а й за її межами.

18:33 11.01.2024

Тепер сімейні лікарі бережуть не тільки фізичне, а й ментальне здоровʼя

На початок 2024 року близько 70 тисяч медпрацівників (з них 16 тисяч — сімейні лікарі) пройшли навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер можуть надавати підтримку з ментального здоров’я. Тобто кожен третій «сімейний» наразі може розпізнати, діагностувати, допомогти, або ж за необхідності направити до вузького спеціаліста.

13:49 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано