A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Обережно - СКАЗ

Обережно - СКАЗ

02.02.2024 встановлений  випадок сказу безпритульного кота в с. Широке Широківської сільської ради. Засіданням державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Баштанській районній військовій адміністрації запроваджено карантинні обмеження у с. Широке та встановлено загрозливу зону: с. Любине, с. Червона Долина, с. Поляна Широківської сільської ради Баштанського району Миколаївської області. Ветеринарними фахівцями в неблагополучному пункті проводяться заходи по локалізації та ліквідації хвороби а саме, проводяться подвірні обходи домогосподарств, щеплюються собаки та коти проти сказу.

14:54 06.02.2024

В Україні офіційно стартував другий етап наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

В Україні офіційно стартував другий етап наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Другий етап загально-національного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» офіційно розпочався вчора, 5 лютого. Щоб учасники осягнули масштабність проєкту і обмінялися враженнями, п'ять міст і областей – Київ, Львів, Київщина, Дніпропетровщина й Одещина – вийшли у телеміст. Побажав удачі школярам і заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба.

14:04 06.02.2024

На Миколаївщині стартували змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

На Миколаївщині стартували змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

У понеділок, 5 лютого, офіційно розпочалися змагання у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», до якого долучилася й Миколаївська область. Це другий етап, який відбуватиметься на рівні територіальних громад.

14:00 06.02.2024

Як запобігти виникненню кишкових захворювань внаслідок вживання  питної води

Як запобігти виникненню кишкових захворювань внаслідок вживання питної води

На території Миколаївської області, внаслідок збройної агресії російської федерації проти  України, в тому числі  після підриву греблі Каховської ГЕС відбувається забруднення поверхневих  вод та підземних водоносних горизонтів, які використовуються як джерела  питного водопостачання різними хімічними та бактеріологічними чинниками: залишки військової техніки, розірваних снарядів, загиблі тварини, тощо. Забруднена питна вода може призвести як до хімічних отруєнь так і бути  джерелом  виникнення багатьох кишкових інфекційних захворювань: вірусного гепатиту А, холери, дизентерії, та інших гострих  кишкових інфекцій  тощо.

09:41 06.02.2024

💪Ще 18 стандартів НАТО – впроваджено

💪Ще 18 стандартів НАТО – впроваджено

З грудня 2023 року по січень 2024 року в Міністерство оборони України, Збройних Силах України та інших складових сектору безпеки і оборони запроваджені стандарти, які стосуються:

11:54 05.02.2024

Під час повітряної тривоги ми можемо впіймати себе на моторошній думці, що чекаємо вибухів

Під час повітряної тривоги ми можемо впіймати себе на моторошній думці, що чекаємо вибухів

Під час повітряної тривоги ми можемо впіймати себе на моторошній думці, що чекаємо вибухів, а коли чуємо їх – ніби відчуваємо певне полегшення. Так само підсвідомо можемо романтизувати хвилини небезпеки, коли загроза минає – згадувати обстріли, час в укритті чи блекаути з певним теплом, і це лякає.

09:42 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано