A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Під час повітряної тривоги ми можемо впіймати себе на моторошній думці, що чекаємо вибухів

Під час повітряної тривоги ми можемо впіймати себе на моторошній думці, що чекаємо вибухів, а коли чуємо їх – ніби відчуваємо певне полегшення. Так само підсвідомо можемо романтизувати хвилини небезпеки, коли загроза минає – згадувати обстріли, час в укритті чи блекаути з певним теплом, і це лякає.

09:42 05.02.2024

ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ ПРОЕКТ ДЛЯ ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ З ЧИСЛА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕННИХ ОСІБ

Урядом 21.03.2023 р. прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 248 "Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, окремих соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах".

11:04 02.02.2024

Український ветеранський фонд проводить опитування щодо актуальних потреб для кар’єрного і професійного зростання

📣 Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

09:50 01.02.2024

Зареєстровано випадок пташиного грипу у Софіївській громаді

Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що відповідно до звіту про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу ВЛ Миколаївської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби від 30 січня 2024 р. № 000148 п.м./24, який був відібрано від 3 трупів лебедів (Регіональний ландшафтний парк «Приінгульський» на узбережжі річки Інгул біля с. Софіївка Баштанського району) виявлено РНК вірус грипу птиці типу А субтипу Н5.

09:03 01.02.2024

Проєкт "Подолання наслідків повені на Півдні України"

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine за сприяння AWO International та за фінансової підтримки Aktion Deutschland Hilft реалізовують проєкт з ліквідації наслідків підриву дамби Каховської ГЕС “Подолання наслідків повені в Миколаївській та Херсонській областях, допомога домогосподарствам та об’єктам соціальної інфраструктури «Прибирання, дезінфекція, відновлювальні роботи, підготовка до зими».

08:50 01.02.2024

Іван Кухта: "Друзі! Важлива інформація щодо перейменування вулиць"

Днями, відповідно до результатів голосування в рамках виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» мною було підписано розпорядження начальника Снігурівської міської військової адміністрації, яким затверджено перелік перейменованих вулиць і провулків на території населених пунктів нашої громади.

16:38 30.01.2024

✍🏻Триває прийом заявок на національний конкурс«Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголосили 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України».

17:52 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано