A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ - ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я

Їжа – це “пальне”, без якого організм не може функціонувати, вона дає нам енергію, котра забезпечує нормальну роботу організму, будування й оновлення всіх його структур. Треба усвідомлювати, що надлишок енергії так само небезпечний, як і її нестача.

15:44 20.02.2024

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Щороку 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні. Цього дня традиційно вся Україна вшановує память тих, хто не пережив кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності.

08:29 20.02.2024

Увага! В Баштанському районі зареєстровано 2 випадки високопатогенного грипу птиці в приватному секторі та 1 випадок в дикій фауні.

Пташиний грип — масове захворювання диких птахів та домашньої птиці, спричинене вірусом, який може передаватися від хворої птиці людині. Хвороба має серйозні наслідки для суспільства в усьому світі та є частиною програм моніторингу ВООЗ.

17:21 16.02.2024

Вплив тютюнопаління на здоров’я та життя людини: Підліток і тютюнопаління.

Нікотинова залежність сьогодні поширюється серед народних мас з такою швидкістю, що її не встигають зупинити або хоча б сповільнити навіть при всіх спробах. Їй підвладні всі: жінки та чоловіки, молодь і літні люди, а найстрашніше, що курити починають вже в підлітковому віці, абсолютно не надаючи значення тому, як це впливає на стан юного організму, що розвивається.

15:50 16.02.2024

У Польщі створять спільний центр Україна-НАТО з аналізу, підготовки та навчання

На засіданні Ради Україна-НАТО (РУН) було ухвалене рішення про створення нової структури, а саме – Спільного центру Україна-НАТО з аналізу, підготовки та освіти, що забезпечить більш тісну взаємодію Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine з Альянсом.

10:28 16.02.2024

Залежність від нікотину

Перший крок позбутися від тютюнової залежності – це визнання цієї проблеми та її усвідомлення.

14:21 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано