A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення RASFF стосовно виявлення металевих фрагментів у шоколадному печиві, що експортувалось з Нідерландів

До Головного управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 20.02.2024 № 11.1.3-21/3459 щодо інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 16 лютого 2024 року №2024.1115.

09:28 26.02.2024

РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ -ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я Частина друга: «Як організувати раціональне харчування в закладах освіти»

Кожен заклад освіти має свої певні особливості: набір виробничих приміщень харчоблоку, технологічне обладнання, режим роботи закладу, кількість учнів, кадри тощо. Тому харчування слід організовувати, зважаючи на них.

09:22 26.02.2024

Пункт розливу питної води, як джерело якісної та безпечної питної води.

Основним джерелом забезпечення населення  питною водою, як відомо,  є підземні  води, які добуваються на поверхню землі через свердловину або шахтний колодязь. За хімічним складом, підземним водам на території області, притаманне природне підвищення загальної жорсткості, вмісту хлоридів, сульфатів.

09:16 26.02.2024

У Снігурівці у другу річницю повномасштабної війни вшанували загиблих Героїв

Сьогодні, 24 лютого – друга річниця повномасштабного вторгнення, яке росія розпочала проти України. За два роки повномасштабного вторгнення Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості та єдності перед жорстоким ворогом. Саме завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України та масового волонтерського руху ми змогли зламати всі путінські плани й зупинити наступ колись «другої армії світу».

10:47 24.02.2024

Зустріч з представниками ГО «Агентство економічного розвитку»

Днями в Снігурівській громаді відбулась зустріч з представниками ГО «Агентство економічного розвитку», виконавцем проєкту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" в Миколаївській області у межах Програма DOBRE.

19:54 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано