A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» проводить опитування серед мешканців регіону з метою визначення їх основних потреб та напряму подальшої гуманітарної діяльності.

Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» проводить опитування серед мешканців регіону з метою визначення їх основних потреб та напряму подальшої гуманітарної діяльності.

Запитання не стосуватимуться вашої особистої інформації, а всі надані відповіді будуть зберігатися в суворій конфіденційності та буде використана виключно для аналізу потреб. Результати цього опитування не дозволять ідентифікувати вашу особу за вашим іменем або адресою. Участь в опитуванні є абсолютно добровільною, однак — це не є реєстрацією для отримання допомоги. Ваш досвід може бути дуже корисним для покращення та надання необхідної допомоги. Опитування займе 10–20 хвилин. Якщо бажаєте заповнити анкету, будь ласка, перейдіть за посиланням https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/H7wLvPoS Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» координує гуманітарну допомогу, захищає права внутрішньо переміщених осіб та ветеранів в усіх областях України (окрім тимчасово окупованих територій). З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України 24 лютого 2022 року, Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» зосередив свою роботу на проєктах гуманітарної допомоги у тих містах, які найбільше постраждали від війни.

11:02 26.04.2024

ПОПЕРЕДИТИ НЕБЕЗПЕЧНІ ХВОРОБИ!

ПОПЕРЕДИТИ НЕБЕЗПЕЧНІ ХВОРОБИ!

Сьогодні питання профілактики інфекційних захворювань дуже широко обговорюється в засобах масової інформації. В усьому світі вакцинація вважається найбільш результативною в попередженні небезпечних інфекцій. Це благо цивілізації, що сприяло збереженню врятованих мільйонів людських життів.

10:47 26.04.2024

Кулінарний збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту

Кулінарний збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту

В одному із закладів загальної середньої освіти м.Київ в квітні місяці 2024 року презентували кулінарний збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту. Збірник підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Матеріали, представлені у цьому збірнику, розроблені відповідно до норм постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

16:16 25.04.2024

Як  попередити  захворювання  паразитозами

Як попередити захворювання паразитозами

Паразитози - це захворювання людини, які викликаються паразитами (гельмінтами та найпростішими).  Відомо більше трьохсот паразитів, які викликають захворювання. Найбільш поширеними є: ентеробіоз, аскаридоз, трихоцефальоз, дирофіляріоз, токсокароз, трихінельоз, теніози, малярія, лейшманіоз, лямбліоз, криптоспоридіоз, шистосомоз та ін.

16:14 25.04.2024

Продовжуємо співпрацю з міжнародними партнерами у плані пошуку можливостей для реалізації спільних проектів з відновлення громади.

Продовжуємо співпрацю з міжнародними партнерами у плані пошуку можливостей для реалізації спільних проектів з відновлення громади.

Учора, 24 квітня, відбулася робоча зустріч із представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН та представником благодійного фонду «Щедрик» Олександром Мосіним. В ході зустрічі було обговорено низку проблемних питань, а також основні аспекти можливої реалізації в майбутньому ряду проєктів з відновлення та підтримки розвитку Снігурівської громади.

15:10 25.04.2024

До уваги  суб’єктів господарювання!!!!

До уваги  суб’єктів господарювання!!!!

Снігурівська міська рада  повідомляє, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12.03.2024 року 284  «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення компенсації витрат за гуманітарне розмінування земель сільськогосподарського призначення» визначається механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Компенсація витрат за гуманітарне розмінування земель сільськогосподарського призначення» (далі-бюджетні кошти), з метою відновлення сільськогосподарського виробництва на розмінованих земельних ділянках.

16:28 24.04.2024

Обережно! Кліщі!

Обережно! Кліщі!

Щороку в теплий період в природі активізуються кліщі. Укуси кліщів загрожують людині такими хворобами, як іксодовий кліщовий бореліоз (хвороба Лайма), кліщовий вірусний енцефаліт, марсельська гарячка та інші. Кліщ разом зі слиною виділяє анестезуючу рідину, що робить укус практично безболісним, і тільки через декілька годин виникає відчуття болю. Дорослих кліщів, які присмокталися, можна помітити через 2-3 дні. В місці наявності кліща з’являються припухлість, свербіж, почервоніння, сам кліщ збільшується у розмірах. Нападають і зовсім маленькі, майже прозорі німфи (статевонезріла стадія кліща), чого людина може й не помітити. Кліщ присмоктується протягом 15-20 хвилин. Якщо його помітити одразу, буде легше видалити. Чим більше часу пройде від присмоктування кліща, тим більша вірогідність зараження.

16:25 24.04.2024

🏥Снігурівська лікарня отримала портативну зарядну станцію для реанімації

🏥Снігурівська лікарня отримала портативну зарядну станцію для реанімації

🔋Днями Снігурівська міська лікарня отримала портативну систему резервного живлення потужністю 7 кВт. Це стало можливим завдяки співпраці з благодійним фондом «КАРІТАС-СПЕС-Одеса» та за сприяння благодійних організацій: БФ "ДАР", Регіонального центру сталого розвитку, БО "Daar foundation" та ГО "Ukraine2Power".

11:39 24.04.2024

Гаманець Самарянина: Програма відновлення зерносховищ

Гаманець Самарянина: Програма відновлення зерносховищ

За перші шість місяців війни Росії проти України збитки в сільськогосподарському секторі склали приблизно 1,26 мільярда доларів США, і війна пошкодила кожне шосте сховище врожаю в Україні. Військові дії та пошкодження сільськогосподарської інфраструктури напружили ланцюги постачання продовольства та спричинили дефіцит ринку, що призвело до незахищеності місцевого населення та браку доступних сільськогосподарських ресурсів та продовольства, особливо на сході.

08:57 23.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано