A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Чи можна стягувати аліменти зі страхових виплат?

Відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» страхувальник відкриває окремий поточний рахунок для зарахування страхових коштів у банках, або в Держказначействі, якщо є бюджетною установою. Кошти, що надходять на зазначений рахунок, обліковуються на окремому субрахунку.

11:19 28.03.2024

ПРОФІЛАКТИКА ОТРУЄНЬ ПЕСТИЦИДАМИ: ОСНОВНІ ПРАВИЛА ПОВОДЖЕННЯ З ПЕСТИЦИДАМИ

Сучасне сільське господарство неможливо уявити без використання пестицидів та агрохімікатів. Особливо широко в народному господарстві застосовуються хімічні засоби захисту рослин. Хімічний метод захисту рослин простий, доступний, надійний та ефективний для підвищення врожайності сільськогосподарських культур. Однак, при його невмілому застосуванні, можна завдати значної шкоди не тільки навколишньому середовищу, а й здоров’ю людини.

16:31 26.03.2024

Ціни на житлово-комунальні послуги та продукти харчування на контролі

Урядом відновлюються позапланові перевірки у сфері надання житлово-комунальних послуг. Відповідну постанову №261 ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 8 березня 2024 року, шляхом внесення змін до постанови №303 від 13.03.2022, яка встановлювала мораторій на проведення заходів державного контролю та ринкового нагляду в умовах воєнного стану.

10:40 26.03.2024

Відповідаємо на чисельні звернення щодо переведення з пенсії за вислугу років на пенсію за віком

Ключовим нормативно-правовим актом, який регламентує загальні положення та особливості призначення пенсій є Закон України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» від 09.07.2003 № 1058-IV (зі змінами, далі – Закон № 1058-IV).

08:03 26.03.2024

Організація та облаштування зон санітарної охорони джерел та об’єктів питного водопостачання

Населення Баштанського району забезпечується водопостачанням за рахунок поверхневих та підземних вод (свердловини). За результатами аналізу стану водопостачання на території  району  в якості джерел централізованого водопостачання населених пунктів  використовуються  свердловини (або артезіанські свердловини). Під час здійснення державного нагляду (контролю) суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері забезпечення населення питною водою, виявлено порушення вимог санітарного законодавства стосовно відсутності розроблених та погоджених проектів зон санітарної охорони (далі - ЗСО) джерел водопостачання.

16:18 25.03.2024

Про підтримку у 2024 році суб’єктів господарювання в АПК

Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою № 918.

15:42 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано