СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Офіційно

Офіційно

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 червня 2019р.

17:00 10.07.2019

СВЯТО ІВАНА КУПАЛА В ЗДО № 3

СВЯТО ІВАНА КУПАЛА В ЗДО № 3

У дитячому садку «Ромашка» є багато хороших традицій. Одна з них – відзначення Івана Купала, мабуть, одного з найбільш галасливих та веселих свят. Приходить воно до вихованців закладу щоліта та користується неабиякою популярністю. Адже дійство відбувається згідно з фольклорними традиціями: танок з вінками, українські хороводи, пісні, вірші про літо і сонце, стрибки через купальське вогнище. 5 липня в закладі дошкільної освіти №3 «Ромашка» пройшло святкування Дня Івана Купала (Купайла). Чудова господиня свята (вихователь Короленко О.С.), вихованці з груп«Чомусики» та «Сонечко» запросили всіх до купальських пісень, ігор, хороводів, плетіння вінків. Яке ж купальське свято  без жартів та усмішок,  казкового персонажа –чорта, роль якого зіграла вихователь Штуль О.С. Також прийняла активну участь у підготовці свята виховательТімуш І.І.

14:04 08.07.2019

Міський голова звернувся до правоохоронців та районного керівництва з приводу щодо демонтажу зрошувальної системи у Кобзарцях

Міський голова звернувся до правоохоронців та районного керівництва з приводу щодо демонтажу зрошувальної системи у Кобзарцях

07 червня 2019 року депутат обласної ради Юрій Кормишкін у соціальних мережах відкрито звернувся до Снігурівського міського голови Леоніда Голоблі з приводу того, що неподалік від с. Кобзарці Снігурівського району, невідомі особи планують демонтувати зрошувальні системи.

14:00 08.07.2019

На "Птахофабриці" встановили оригінальні шахівниці

На "Птахофабриці" встановили оригінальні шахівниці

Сьогодні мешканці району «Птахофабрика» будуть приємно здивовані: на дитячому майданчику,  як і в інших місцях міста, встановлено лавки та столик з мармуру із зображенням гербу Снігурівки та шахівниці.

10:10 27.06.2019

В Снігурівці встановили огороджувальні елементи та столики з гральними дошками

В Снігурівці встановили огороджувальні елементи та столики з гральними дошками

В продовження теми щодо створення комфортного громадського простору в м. Снігурівка повідомляємо, що для любителів пограти в шахи або шашки в парку біля фонтану було встановлено незвичайні лавки та столик з мармуру, їхньою особливістю є те, що на столиках зображено герб  Снігурівки та гральні дошки. Тепер мешканці міста матимуть змогу не тільки відпочити у тіні дерев, а ще й урізноманітнити своє дозвілля, зігравши в шахи або шашки.

10:12 25.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано