СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

До відома громадян!

До відома громадян!

Інформуємо громаду міста Снігурівка, що 4 жовтня 2019 року Снігурівською міською радою на адресу Управління Державної інспекції енергетичного нагляду України у Миколаївській області було направлено лист разом з довідкою з проханням скласти та видати акт про відсутність у багатоквартирних будинках міста Снігурівка газифікації природним газом та/або нефункціонування систем централізованого теплопостачання.

16:00 23.10.2019

Відбувся турнір з дзюдо, присвячений Дню міста Снігурівки

Відбувся турнір з дзюдо, присвячений Дню міста Снігурівки

На  базі Снігурівської ДЮСШ  відбувся  Відкритий  турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат присвячений Дню міста Снігурівки при підтримці  президента спортивного клубу Валерія Кіптика.  На це спортивне свято прибули команди з міст Одеси, Херсону, Миколаєва , Запоріжжя та Запорізької області, Мала Виска Кіровоградської області, Скадовська, Южноукраїнська, Генічеська, Кривого Рогу, Голої Пристані, Олешки, команда Кишинева (Молдова), Яси (Румунія), смт Березнегувате та з сіл  Кавказу, Баратівки,  Олександрівки,Кобзарців, Червоної Долини, Широкого, Першотравневого, Калинівки, Новопетрівки, Бурханівки.

15:49 16.10.2019

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА В ЗДО № 3

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА В ЗДО № 3

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня Українського козацтва у закладі дошкільному закладі № 3 на святі «Козацькому роду – нема переводу» вихованці із старшої групи «Сонечко» разом з вихователем Бєлогубовою С.В. та музичним керівником Сапсай О.О. поринули у світ козацького побуту

08:31 10.10.2019

В Снігурівці покращують благоустрій громадських місць

В Снігурівці покращують благоустрій громадських місць

Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота міста – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Це показник рівня участі територіальної громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населеного пункту.

10:00 09.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано