СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Шанування кращих спортсменів Снігурівської  ДЮСШ

Шанування кращих спортсменів Снігурівської ДЮСШ

Вже стало доброю традицією в Снігурівській ДЮСШ в кінці року шанувати кращих спортсменів, які прославляють нашу Снігурівщину на змаганнях різного рангу – від районних до Світових. 2019 рік був багатий на спортивні досягнення. Майстер спорту України з дзюдо Анастасія Антіпіна стала неодноразовим призером Кубка Європи, призером Чемпіонату Європи по студентам, неодноразовим Чемпіоном Чемпіонатів України.

12:35 03.01.2020

НОВОРІЧНІ РАНКИ У ЗДО № 3

НОВОРІЧНІ РАНКИ У ЗДО № 3

Новий рік – найулюбленіше свято дітвори. Напередодні свята всіх завжди охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Адже Новий рік – це наче казка для всіх.

10:00 02.01.2020

В Афанасіївці та Тамариному зустрічали Новий рік

В Афанасіївці та Тамариному зустрічали Новий рік

Снігурівський міський голова Леонід Голобля привітав мешканців сіл Афанасіївка та Юр’ївка, які були присутні на святковому новорічному концерті, організованому учасниками сільського центру дозвілля за сприяння в.о. старости Афанаіївського старостинського округу Хомка Василя Юрійовича та депутата міської ради Лошака Олександра Васильовича. У теплій та дружній атмосфері учасники заходу подарували один одному гарний настрій і позитивні емоції, побажали в Новому році кожному міцного здоров’я, добрих справ, злагоди та процвітання рідного краю.

16:08 31.12.2019

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

08:36 30.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано