A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Створено пішохідну зону

Створено пішохідну зону

Інформуємо громаду, що на виконання рішення ХХХVII сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 17 травня 2018 року була розроблена та погоджена з уповноваженими органами схема організації дорожнього руху по створенню пішохідної зони в межах вулиці Центральна на ділянці від площі імені Богдана Хмельницького до перехрестя з вулицею Жовтнева в місті Снігурівка.

08:24 23.05.2019

Подяка від ОСББ "Найкраще"

Подяка від ОСББ "Найкраще"

До Снігурівської міської ради надійшов лист-подяка, в якому мешканці ОСББ “Найкраще” (вул. В’ячеслава Чорновола, 10) висловлюють вдячність міському голові Леоніду Голоблі за допомогу у вирішенні проблеми, яка виникла ще у 90-ті роки,  щодо покращення електропостачання будинку.

12:32 21.05.2019

Відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади

Відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади

16 травня 2019 року о 10:00 годині в приміщенні Снігурівської міської ради відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади на період до 2030 року з  метою презентації стратегічного плану розвитку громади та рейтингування проектних ідей до плану реалізації стратегії.

15:57 16.05.2019

В ДНЗ №7 завезли пісок

В ДНЗ №7 завезли пісок

Дуже важлива річ  для дошкільників – пісок.  Це і гра, і малювання, і конструювання, і будівництво, і дослідницька діяльність, і розвиток фантазіїї малюків.

16:03 10.05.2019

Шановні снігурівчани!

Шановні снігурівчани!

Вітаю Вас і Ваші родини зі святом Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

10:00 09.05.2019

Продовжується ремонт дороги по вул. Чайковського

Продовжується ремонт дороги по вул. Чайковського

В місті Снігурівка продовжується поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Чайковського та вул. Центральній. Після вирізання найбільш аварійних ділянок дорожнього покриття здійснюється укладання вирiвнювального шару з асфальтобетонної сумiшi.

16:11 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано