СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

В Снігурівці ремонтують водопровідну мережу

В Снігурівці ремонтують водопровідну мережу

В м. Снігурівка активно тривають роботи по виконанню Плану соціально-економічного розвитку міста, зокрема, що стосується водно-каналізаційного господарства. Силами комунального підприємства «Снігурівський комунальник»  регулярно проводяться ремонтні роботи щоб забезпечити мешканців міста якісними послугами водопостачання та водовідведення.

16:39 19.07.2019

«В пошуку піратських скарбів»

«В пошуку піратських скарбів»

Літо – це найкраща пора для активних дитячих розваг. В ДНЗ №1 Снігурівської міської ради відбулося свято «В пошуку піратських скарбів». До садочку завітали пірати (вихователь Данилюк Д.В. та керівник логопедичного гуртка Шойко В.П. ), які разом з дітьми проводили дослідницьку діяльність, пізнавали світ піратів та проходили квест  завдання по території закладу.

14:30 19.07.2019

ВІДБУЛАСЯ І СЕСІЯ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

ВІДБУЛАСЯ І СЕСІЯ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

16.07.2019 року відбулась І сесія Снігурівської міської ради об’єднаної територіальної громади. Засідання проходило за участю новообраних депутатів,  депутатів Верховної Ради України, обласної та районної рад, представників районної влади, керівників установ, підприємств, організацій сіл та селищ новоствореної ОТГ.

16:00 18.07.2019

Офіційно

Офіційно

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 червня 2019р.

17:00 10.07.2019

СВЯТО ІВАНА КУПАЛА В ЗДО № 3

СВЯТО ІВАНА КУПАЛА В ЗДО № 3

У дитячому садку «Ромашка» є багато хороших традицій. Одна з них – відзначення Івана Купала, мабуть, одного з найбільш галасливих та веселих свят. Приходить воно до вихованців закладу щоліта та користується неабиякою популярністю. Адже дійство відбувається згідно з фольклорними традиціями: танок з вінками, українські хороводи, пісні, вірші про літо і сонце, стрибки через купальське вогнище. 5 липня в закладі дошкільної освіти №3 «Ромашка» пройшло святкування Дня Івана Купала (Купайла). Чудова господиня свята (вихователь Короленко О.С.), вихованці з груп«Чомусики» та «Сонечко» запросили всіх до купальських пісень, ігор, хороводів, плетіння вінків. Яке ж купальське свято  без жартів та усмішок,  казкового персонажа –чорта, роль якого зіграла вихователь Штуль О.С. Також прийняла активну участь у підготовці свята виховательТімуш І.І.

14:04 08.07.2019

Міський голова звернувся до правоохоронців та районного керівництва з приводу щодо демонтажу зрошувальної системи у Кобзарцях

Міський голова звернувся до правоохоронців та районного керівництва з приводу щодо демонтажу зрошувальної системи у Кобзарцях

07 червня 2019 року депутат обласної ради Юрій Кормишкін у соціальних мережах відкрито звернувся до Снігурівського міського голови Леоніда Голоблі з приводу того, що неподалік від с. Кобзарці Снігурівського району, невідомі особи планують демонтувати зрошувальні системи.

14:00 08.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано