СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Відновили рух понтонним мостом

Відновили рух понтонним мостом

Днями на території Василівського старостинського округу Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади внаслідок активного руху вантажного транспорту знову був підтоплений понтонний міст.

14:43 04.11.2019

До відома громадян!

До відома громадян!

Інформуємо громаду міста Снігурівка, що 4 жовтня 2019 року Снігурівською міською радою на адресу Управління Державної інспекції енергетичного нагляду України у Миколаївській області було направлено лист разом з довідкою з проханням скласти та видати акт про відсутність у багатоквартирних будинках міста Снігурівка газифікації природним газом та/або нефункціонування систем централізованого теплопостачання.

16:00 23.10.2019

Відбувся турнір з дзюдо, присвячений Дню міста Снігурівки

Відбувся турнір з дзюдо, присвячений Дню міста Снігурівки

На  базі Снігурівської ДЮСШ  відбувся  Відкритий  турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат присвячений Дню міста Снігурівки при підтримці  президента спортивного клубу Валерія Кіптика.  На це спортивне свято прибули команди з міст Одеси, Херсону, Миколаєва , Запоріжжя та Запорізької області, Мала Виска Кіровоградської області, Скадовська, Южноукраїнська, Генічеська, Кривого Рогу, Голої Пристані, Олешки, команда Кишинева (Молдова), Яси (Румунія), смт Березнегувате та з сіл  Кавказу, Баратівки,  Олександрівки,Кобзарців, Червоної Долини, Широкого, Першотравневого, Калинівки, Новопетрівки, Бурханівки.

15:49 16.10.2019

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА В ЗДО № 3

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА В ЗДО № 3

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня Українського козацтва у закладі дошкільному закладі № 3 на святі «Козацькому роду – нема переводу» вихованці із старшої групи «Сонечко» разом з вихователем Бєлогубовою С.В. та музичним керівником Сапсай О.О. поринули у світ козацького побуту

08:31 10.10.2019

В Снігурівці покращують благоустрій громадських місць

В Снігурівці покращують благоустрій громадських місць

Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота міста – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Це показник рівня участі територіальної громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населеного пункту.

10:00 09.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано