СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення про встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів

Повідомлення про встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів

У відповідності до вимог Наказу №130 від 05.06.2018 р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», КП «Снігурівський благоустрій» інформує споживачів, що на підприємстві планується встановлення тарифу на послугу поводження з твердими побутовими  відходами з 01.01.2020 р., який становитиме:

14:00 27.11.2019

На татамі України – Віолета Левицька

На татамі України – Віолета Левицька

У місті Запоріжжя відбувся Відкритий традиційний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2006-2007, 2008-2009 років народження на призи президента Запорізької обласної федерації дзюдо, який проходив в Запорізькому палаці спорту «Юність». У Відкритому турнірі  взяли участь команди України, Білорусі, Молдови, Азейбарджану, всього понад 1600 учасників.

13:27 15.11.2019

Про тарифи на водопостачання та водовідведення

Про тарифи на водопостачання та водовідведення

Мешканців міста Снігурівка завжди хвилюють питання розумних цін і тарифів на комунальні послуги. Кожного дня ми щось купуємо в магазинах і, на жаль, регулярно спостерігаємо як ціни на продукти чи побутову техніку постійно зростають. Систематичні підвищення вартості електроенергії, бензину, мінімальної заробітної плати працівників, задіяних на виробництві продукції чи наданні послуг, безпосереднім чином впливають на подорожчання і підвищення собівартості всього, що потрапляє на прилавки магазинів. Загальний рівень життя в країні змушує більшість населення економити та шукати більш дешеві товари. Те ж саме стосується і житлово-комунальних послуг, адже, наприклад, водопостачання теж певним чином є “товаром”.

13:24 15.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано