СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Увага!

Увага!

ОГОЛОШЕННЯ про проведення громадських слухань з обговорення генерального плану м. Снігурівка з планом зонування території в масштабі генерального плану Згідно статей 17, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Снігурівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань матеріалів генерального плану м. Снігурівка з планом зонування території в масштабі генерального плану, які відбудуться 17.03.2020 року о 14:00 год. в приміщенні Снігурівської міської ради за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124.

10:22 13.02.2020

В Мінрегіоні заперечили, що внаслідок нового законодавства можуть зникнути сотні міст і селищ

В Мінрегіоні заперечили, що внаслідок нового законодавства можуть зникнути сотні міст і селищ

У січні Кабінет Міністрів України направив на розгляд Верховної Ради України проект Закону «Про засади адміністративно-територіального устрою України». Законопроект внормовує порядок та встановлює чіткі процедури, як і які органи влади можуть вирішувати в нашій державі питання адмінтерустрою. Такі норми вкрай потрібні країні, яка проводить реформу місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Бо від тоді, як Україна відновила свою незалежність, досі користується радянськими нормами – Указом Президії Верховної Ради Української PCP «Про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української PCP» від 12 березня 1981 року.

10:04 13.02.2020

Відповідь Коцар М.П.

Відповідь Коцар М.П.

Нещодавно у соцмережі «Фейсбук» користувач Марія Коцар висловилась щодо відсутності позитивних змін у життєдіяльності Снігурівської ОТГ, зокрема по Василівському старостинському округу (Василівська сільська рада).

10:38 07.02.2020

Комунальні служби Снігурівки ліквідовують наслідки негоди

Комунальні служби Снігурівки ліквідовують наслідки негоди

В м. Снігурівка в період з 5 по 7 лютого 2020 року спостерігалося погіршення погодніх умов: суттєве зниження температури повітря, сніг, хуртовини, слабка ожеледь, сильний вітер. У зв’язку з цим комунальні служби міста взялися до ліквідації наслідків негоди: працівники КП «Снігурівський благоустрій» посипають тротуари та розчищають дороги.

10:29 07.02.2020

Шановні снігурівчани!

Шановні снігурівчани!

У зв’язку з несприятливими погодніми умовами по м. Снігурівка можливі перебої з електропостачанням, що призводить до відключення насосних станцій КП “Снігурівський комунальник” та, відповідно, відсутності води.

08:00 06.02.2020

Проблему освітлення Юріївської ЗОШ – вирішено!

Проблему освітлення Юріївської ЗОШ – вирішено!

Довгий час гостро стояло питання щодо відновлення зовнішнього освітлення Юріївської школи. Нещодавно у Афанасіївської сільської ради з’явилась фінансова можливість для усунення цієї проблеми, але не було можливості реалізувати задумане. Снігурівський міський голова Голобля Л.М. був запрошений на новорічні свята, які проходили в приміщенні школи, де він особисто побачив проблему, яка потребувала негайного вирішення.

10:51 05.02.2020

Попередження про ускладнення погодних умов

Попередження про ускладнення погодних умов

У зв’язку з впливом активного циклону по території Миколаївської області та м. Миколаїв 5-7 лютого 2020 року очікуються складні погодні умови: 5 лютого значний дощ, вдень з мокрим снігом, вдень місцями ожеледь та налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний, 15-20 м/с. 6 лютого значний сніг. Хуртовини, снігові замети, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця, сніговий накат. Утворення снігового покриву. Вітер північно-східний, 15-20 м/с, вночі місцями пориви 25-28 м/с. Зниження температури повітря протягом доби до 1-6° морозу. 7 лютого невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, сніговий накат, подальше зниження температури повітря вночі до 4-9° морозу, вдень до 1-6° морозу. Ускладнення погодних умов 5-7 лютого відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

14:00 04.02.2020

Міськрада на умовах співфінансування придбала чотири квартири учасникам АТО/ООС

Міськрада на умовах співфінансування придбала чотири квартири учасникам АТО/ООС

Снігурівська міська рада придбала 4 квартири учасникам АТО/ООС. Це стало можливим завдяки співфінансуванню бюджету Снігурівської міської ради та обласного бюджету. Щасливими володарями житла стали наші земляки Віктор Коцар, Олександр Герасименко,  Іван Бунчук та Іван Онищенко.

15:00 31.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано