СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

В Снігурівці відзначили День Соборності

В Снігурівці відзначили День Соборності

Сьогодні ми відзначаємо День Соборності України – річницю від тієї дати, коли на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

11:23 22.01.2020

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Вітаю вас з великим православним святом – Хрещенням Господнім! З давніх часів це свято є для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри у перемогу добра і сподівань на краще майбутнє.

10:00 19.01.2020

В Калинівському будинку культури – нові вікна

В Калинівському будинку культури – нові вікна

Будинок культури – головний центр дозвілля місцевого населення с. Калинівка. Актова зала клубу налічує понад 200 місць і гостинно запрошує на різноманітні свята всіх охочих. Однак, будівля закладу досить довгий час потребувала заміни старих віконних конструкцій, тому для комфортного перебування жителів сільської ради у своєму культурному осередку було вирішено провести ремонт.

10:00 16.01.2020

Увага! Конкурс!

Увага! Конкурс!

Снігурівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії з питань житлово-комунального господарства Снігурівської міської ради

10:00 15.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано