СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Міський голова з робочим візитом відвідав заклад дошкільної освіти та сільський клуб

Міський голова з робочим візитом відвідав заклад дошкільної освіти та сільський клуб

8 травня 2020 року Снігурівський міський голова Леонід Голобля здійснив робочу поїздку до Новопавлівського та Павло-Мар’янівки, де поспілкувався із керівниками закладів освіти та культури.

16:27 08.05.2020

В Афанасіївці поклали квіти до пам’ятника з нагоди Дня пам’яті та примирення

В Афанасіївці поклали квіти до пам’ятника з нагоди Дня пам’яті та примирення

8 травня 2020 року на території Афанасіївського старостинського округу в с. Афанасіївка до пам’ятника загиблим воїнам та с. Юр’ївка до стели загиблим воїнам поклали квіти в.о.старости Афанасіївського старостинського округу Хомко В.Ю., депутати Снігурівської  міської  ради  Лошак О.В., Ковальок О.С., голови ветеранських організацій Шапір Н.І,  Нестерук С.М. та  працівник культури Афанасіївського старостинського  округу Гей Т.А. з нагоди 75 років Великої Перемоги.

12:20 08.05.2020

Афанасіївський староста Василь Хомко привітав з ювілеєм жительку громади

Афанасіївський староста Василь Хомко привітав з ювілеєм жительку громади

На  території  Афанасіївського  старостинського округу більше 10 років  започатковано традицію – вітання  жителів громади з ювілейним Днем народження. Сьогодні староста Афанасіївського старостинського округу Хомко В.Ю. привітав Сухомлінову  Діну Яківну з 80-ти річчям.  У цей святковий день Діна Яківна отримала багато привітань, проте  справжнім  подарунком  для  неї  була перш за все повага.

11:00 08.05.2020

Шановні снігурівчани!

Шановні снігурівчани!

Вітаю Вас і Ваші родини з Днем пам’яті та примирення й святом Перемоги. Нехай мужність і героїзм цього великого свята ніколи і ніким не забуваються, а над головою завжди буде ясне небо і яскраве сонце.

10:00 08.05.2020

УРЯД ДОЗВОЛИВ ПРАЦЮВАТИ РИНКАМ, АЛЕ АДМІНІСТРАЦІЯ РИНКІВ МАЄ СТВОРИТИ ВСІ УМОВИ ДЛЯ ЇХ РОБОТИ.

УРЯД ДОЗВОЛИВ ПРАЦЮВАТИ РИНКАМ, АЛЕ АДМІНІСТРАЦІЯ РИНКІВ МАЄ СТВОРИТИ ВСІ УМОВИ ДЛЯ ЇХ РОБОТИ.

Як відомо, через спалах коронавірусу в Україні, було заборонено діяльність продуктових ринків. Однак, 29 квітня 2020 року Кабінет Міністрів України дозволив їх роботу, прийнявши відповідне рішення на своєму засіданні. Тож, на сьогоднішній день ринки можуть працювати, але з дотриманням відповідних санітарних умов, що їх розробили в Мінекономіки й МОЗ.

10:00 08.05.2020

До 75-ї річниці Перемоги

До 75-ї річниці Перемоги

75 років, як відгриміли салюти на честь Перемоги. Роки війни давно відійшли в історію. Посивіли ветерани, виросли їх діти, онуки, підростають правнуки. Все менше поруч із нами залишається людей, які пройшли вогняними шляхами Другої Світової. Та ми завжди будемо пам?ятати, що цей світлий день і щастя жити ціною своєї юності і навіть ціною життя подарували нам сивочолі, шановні наші ветерани… Тож, згадаємо тих, хто, на щастя, ще поряд із нами та побажаємо їм доброго здоров?я!

08:33 08.05.2020

До Міжнародного дня музеїв

До Міжнародного дня музеїв

18 травня – Міжнародний день музеїв, з’явився в календарі в 1977 році. Девіз свята: Музеї – важливий засіб культурного обміну, збагачення культур і розвитку взаєморозуміння, співробітництва й миру між народами. Із 1978 року цей день відзначається щорічно більш ніж у 150 країнах. Прийнято вважати, що через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини. Збираючи та зберігаючи пам’ятки матеріальної і духовної культури, вони ведуть велику науково-освітню та освітньо-виховну роботу. У нашого міста, сіл району свої біографії, своя історія – частинки славного літопису України. Все це відображено в експозиціях у Снігурівському історико-краєзнавчому музеї. Наші відвідувачі переконуються, що зібрані речі далекої давнини є не лише оберегом національної самобутності рідного краю, а й утверджують своє право на існування в новітню добу. Здійсніть віртуальну подорож до краєзнавчого музею за посиланням:

08:30 08.05.2020

Вітаємо!

Вітаємо!

Сьогодні День народження святкує голова первинної організації ветеранів ШАПІР Ніна Іванівна!

08:00 08.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано