СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Різдвяна Коляда в "Журавлику"

Різдвяна Коляда в "Журавлику"

Новорічні свята закінчуються, але не для вихованців центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Журавлик» Снігурівської міської ради. Сьогодні з різдвяною колядою до них завітали вихованці БТДЮ.

11:46 14.01.2020

В Новокондаківському сільському клубі здійснено капітальний ремонт актової зали

В Новокондаківському сільському клубі здійснено капітальний ремонт актової зали

Нещодавно у с. Новокондакове Снігурівського району завершився капітальний ремонт актового залу сільського клубу, який налічує 80 місць. Нагадаємо, що це стало можливим завдяки співфінансуванню зі сторони обласного бюджету у розмірі 90% та бюджету Нововасилівської сільської ради у розмірі 10% від вартості проекту.

11:49 11.01.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

КП «Снігурівський благоустрій» повідомляє, що рішенням виконавчого комітету Снігурівської міської ради від 28.12.2019 року № 160 «Про встановлення  КП «Снігурівський  благоустрій» тарифу на послугу з поводження з твердими  побутовими відходами» було затверджено та встановлено такі тарифи, які набирають чинності з 01 січня 2020 року:

10:00 08.01.2020

Шанування кращих спортсменів Снігурівської  ДЮСШ

Шанування кращих спортсменів Снігурівської ДЮСШ

Вже стало доброю традицією в Снігурівській ДЮСШ в кінці року шанувати кращих спортсменів, які прославляють нашу Снігурівщину на змаганнях різного рангу – від районних до Світових. 2019 рік був багатий на спортивні досягнення. Майстер спорту України з дзюдо Анастасія Антіпіна стала неодноразовим призером Кубка Європи, призером Чемпіонату Європи по студентам, неодноразовим Чемпіоном Чемпіонатів України.

12:35 03.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано