СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Подяка від ОСББ "Найкраще"

Подяка від ОСББ "Найкраще"

До Снігурівської міської ради надійшов лист-подяка, в якому мешканці ОСББ “Найкраще” (вул. В’ячеслава Чорновола, 10) висловлюють вдячність міському голові Леоніду Голоблі за допомогу у вирішенні проблеми, яка виникла ще у 90-ті роки,  щодо покращення електропостачання будинку.

12:32 21.05.2019

Відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади

Відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади

16 травня 2019 року о 10:00 годині в приміщенні Снігурівської міської ради відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади на період до 2030 року з  метою презентації стратегічного плану розвитку громади та рейтингування проектних ідей до плану реалізації стратегії.

15:57 16.05.2019

В ДНЗ №7 завезли пісок

В ДНЗ №7 завезли пісок

Дуже важлива річ  для дошкільників – пісок.  Це і гра, і малювання, і конструювання, і будівництво, і дослідницька діяльність, і розвиток фантазіїї малюків.

16:03 10.05.2019

Шановні снігурівчани!

Шановні снігурівчани!

Вітаю Вас і Ваші родини зі святом Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

10:00 09.05.2019

Продовжується ремонт дороги по вул. Чайковського

Продовжується ремонт дороги по вул. Чайковського

В місті Снігурівка продовжується поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Чайковського та вул. Центральній. Після вирізання найбільш аварійних ділянок дорожнього покриття здійснюється укладання вирiвнювального шару з асфальтобетонної сумiшi.

16:11 08.05.2019

В Снігурівці вітали ветеранів

В Снігурівці вітали ветеранів

74  роки минуло від незабутнього 9 травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. У цей знаменний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, вшановуємо тих, хто боровся на фронтах Другої світової війни, в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, виніс роки окупації та пекло концтаборів, у повоєнні роки піднімав країну з руїн.

16:09 08.05.2019

Обговорили питання обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж та запобігання аварій і нещасних випадків у побуті

Обговорили питання обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж та запобігання аварій і нещасних випадків у побуті

07 травня 2019 року в приміщенні Снігурівської міської ради за участю голів ОСББ, начальника комунального підприємства ”Снігурівський благоустрій” Мамоненко Л.Є., представників Баштанського відділення ПАТ ”Миколаївгаз” відбулася нарада щодо питань обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж на договірних засадах та запобігання аварій і нещасних випадків у побуті.

16:15 07.05.2019

Наприкінці квітня відбулась сесія міської ради: що вирішили?

Наприкінці квітня відбулась сесія міської ради: що вирішили?

25 квітня 2019 року XLVIII позачергова сесія Снігурівської міської ради 7 скликання підтримала пропозицію депутата Ткаченко Олени Михайлівни та прийняла рішення про виділення з міського бюджету грошових коштів в сумі 200 000 грн. в якості субвенції на виготовлення проектно-кошторисної документації по будівництву універсального спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Снігурівської районної гімназії ім. Т.Г. Шевченка.

16:18 02.05.2019

Щодо ремонту доріг в м. Снігурівка

Щодо ремонту доріг в м. Снігурівка

Максимально використовуючи сприятливі погодні умови, з метою забезпечення проїзду автомобільного транспорту в місті Снігурівка на замовлення міської ради розпочалися підготовчі роботи до проведення поточного ремонту дорожнього покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю по вулиці Чайковського в районі площі Богдана Хмельницького. Згідно рішення XLVIII позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання такі ж заходи у першому півріччі 2019 року буде проведено на вулицях Центральна та Перемоги. Крім того, в планах також здійснити профілювання доріг із ґрунтовим покриттям. Згодом, у другому півріччі, у випадку встановлення факту перевиконання дохідної частини міського бюджету, буде розглядатися питання про проведення ремонтів дорожнього покриття на інших вулицях та провулках міста Снігурівка. Про подальшу роботу ми інформуватимемо громаду окремо.

15:00 01.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано