A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Статті та оголошення

Всесвітній День боротьби зі СНІДом

01.12.2021 року провідним інспектором  Баштанського районного сектору №5 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою для неповнолітнього клієнта пробації, було проведено інформаційний захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

15:22 01.12.2021

Клієнти Центру пробації поклали квіти до монументу напередодні Дня захисників та захисниць України

Працівниками Баштанського РС №5 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області 13.10.2021року напередодні Дня захисників та захисниць України за участю клієнтів пробації, з метою підвищення рівня їх патріотизму та соціальної відповідальності, було проведено покладання квітів до пам’ятника Захисників України в м. Снігурівка Миколаївської області.

10:49 13.10.2021

Виховання патріотизму у клієнтів пробації: Олександр Кожанов прочитав лекцію для Центру пробації

24 серпня Україна відзначила 30-річчя Незалежності. У 1991 році у цей день Верховна рада ухвалила Акт проголошення незалежності України, "за" тоді проголосували 346 депутатів. По всій країні відбулась низка заходів, об'єднаних гаслом "Ти у мене єдина".

12:38 26.08.2021

День захисту дітей

01 червня 2021 року провідним інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою разом з неповнолітньою клієнткою пробації було відвідано виставку народної творчості та святковий концерт організований Снігурівським будинком творчості дітей та юнацтва до Міжнародного Дня захисту дітей, а також з нагоди свята працівники сектору привітали дівчину та вручили  подарунок.

08:43 02.06.2021

День боротьби з палінням

З метою формування здорового способу життя у неповнолітніх та осіб молодіжного віку, які перебувають на обліку  Снігурівського районного сектору, було проведено захід на передодні Всесвітнього Дня боротьби з палінням, під час якого учасникам було продемонстровано ролик щодо шкоди тютюну та його впливу на організм людини, адже основними причинами смертності, пов’язаними із тютюнопалінням, є серцево-судинні захворювання, захворювання органів дихання, рак легенів, інші види раку. Відповідно до даних ВООЗ близько 70% смертей, пов’язаних із тютюном, сталися з особами віком від 35 до 69 років, а це означає, що кожен померлий у цій віковій групі втратив у середньому 19 років життя.

08:22 26.05.2021

Пробація - альтернатива ув’язненню

Протягом квітня 2021 року працівниками Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області з метою здійснення соціально-виховної роботи серед клієнтів пробації в тому числі і серед неповнолітніх було проведено ряд просвітницьких заходів щодо переваг пробації як альтернативи ув’язненню.

16:38 20.04.2021

Заходи до Дня боротьби з туберкульозом

24 березня відзначається всесвітній день боротьби з туберкульозом, протягом березня 2021 року  задля поінформованості та попередження росту захворюваності на туберкульоз провідним інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою, серед молоді та неповнолітніх клієнтів пробації було проведено ряд лекцій на тему : «Профілактика туберкульозу».

13:23 16.03.2021

Заходи до Дня боротьби з туберкульозом

24 березня відзначається всесвітній день боротьби з туберкульозом, протягом березня 2021 року  задля поінформованості та попередження росту захворюваності на туберкульоз провідним інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою, серед молоді та неповнолітніх клієнтів пробації було проведено ряд лекцій на тему: «Профілактика туберкульозу».

13:15 16.03.2021

Робоча зустріч

04 лютого 2021 року начальником Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Устіченко Русланом разом з  старшим інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Кирийчук Тетяною було проведено робочу зустріч з старшим інспектором з питань підготовки до звільнення відділу СВПР Державної установи «Снігурівська виправна колонія №5» Фещуком Павлом. Під час зустрічі обговорювались питання взаємодії щодо підготовки до звільнення засуджених до позбавлення волі з метою їх трудового та побутового влаштування, а також недопущення порушення строків направлення відповідних запитів та відповідей на них сторонами.

20:57 05.02.2021

Соціально-виховна робота з залученням волонтера пробації

Одним із основних напрямів Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області  є соціально-виховна роботи з клієнтами пробації, щодо недопущення вчинення ними повторних злочинів.

12:59 21.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано