СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Статті та оголошення

Пробаційні програми

Пробаційні програми є новим, проте дієвим інструментом у роботі з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, який дозволяє отримати перевагу щодо подолання шкідливих звичок, зміни прокримінального мислення, формування безпечного суспільства, зниження злочинності та попередження повторних кримінальних правопорушень. Дана програма призначається за рішенням суду особі, звільненій від відбування покарання зв випробуванням та включає в себе систему занять, які проводяться за визначеним графіком і мають на меті корекцію поведінки, яка суперечить прийнятим у суспільстві нормам, а також сприяє формуванню соціально спрямованих змін особистості.

15:32 18.01.2022

Співпраця з бюро безоплатної допомоги

02 грудня 2021 року працівниками Баштанського РС №5 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області було проведено робочу зустріч з представником Снігурівського бюро безоплатної допомоги Шеремет Юлією.

13:50 03.12.2021

Всесвітній День боротьби зі СНІДом

01.12.2021 року провідним інспектором  Баштанського районного сектору №5 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою для неповнолітнього клієнта пробації, було проведено інформаційний захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

15:22 01.12.2021

Клієнти Центру пробації поклали квіти до монументу напередодні Дня захисників та захисниць України

Працівниками Баштанського РС №5 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області 13.10.2021року напередодні Дня захисників та захисниць України за участю клієнтів пробації, з метою підвищення рівня їх патріотизму та соціальної відповідальності, було проведено покладання квітів до пам’ятника Захисників України в м. Снігурівка Миколаївської області.

10:49 13.10.2021

Виховання патріотизму у клієнтів пробації: Олександр Кожанов прочитав лекцію для Центру пробації

24 серпня Україна відзначила 30-річчя Незалежності. У 1991 році у цей день Верховна рада ухвалила Акт проголошення незалежності України, "за" тоді проголосували 346 депутатів. По всій країні відбулась низка заходів, об'єднаних гаслом "Ти у мене єдина".

12:38 26.08.2021

День захисту дітей

01 червня 2021 року провідним інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою разом з неповнолітньою клієнткою пробації було відвідано виставку народної творчості та святковий концерт організований Снігурівським будинком творчості дітей та юнацтва до Міжнародного Дня захисту дітей, а також з нагоди свята працівники сектору привітали дівчину та вручили  подарунок.

08:43 02.06.2021

День боротьби з палінням

З метою формування здорового способу життя у неповнолітніх та осіб молодіжного віку, які перебувають на обліку  Снігурівського районного сектору, було проведено захід на передодні Всесвітнього Дня боротьби з палінням, під час якого учасникам було продемонстровано ролик щодо шкоди тютюну та його впливу на організм людини, адже основними причинами смертності, пов’язаними із тютюнопалінням, є серцево-судинні захворювання, захворювання органів дихання, рак легенів, інші види раку. Відповідно до даних ВООЗ близько 70% смертей, пов’язаних із тютюном, сталися з особами віком від 35 до 69 років, а це означає, що кожен померлий у цій віковій групі втратив у середньому 19 років життя.

08:22 26.05.2021

Пробація - альтернатива ув’язненню

Протягом квітня 2021 року працівниками Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області з метою здійснення соціально-виховної роботи серед клієнтів пробації в тому числі і серед неповнолітніх було проведено ряд просвітницьких заходів щодо переваг пробації як альтернативи ув’язненню.

16:38 20.04.2021

Заходи до Дня боротьби з туберкульозом

24 березня відзначається всесвітній день боротьби з туберкульозом, протягом березня 2021 року  задля поінформованості та попередження росту захворюваності на туберкульоз провідним інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою, серед молоді та неповнолітніх клієнтів пробації було проведено ряд лекцій на тему : «Профілактика туберкульозу».

13:23 16.03.2021

Заходи до Дня боротьби з туберкульозом

24 березня відзначається всесвітній день боротьби з туберкульозом, протягом березня 2021 року  задля поінформованості та попередження росту захворюваності на туберкульоз провідним інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою, серед молоді та неповнолітніх клієнтів пробації було проведено ряд лекцій на тему: «Профілактика туберкульозу».

13:15 16.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано