СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Депутати Снігурівської міської ради підтримали виділення коштів на тероборону

Депутати Снігурівської міської ради підтримали виділення коштів на тероборону

У середу, 23 лютого 2022 року, депутати Снігурівської ОТГ в ході засідання позачергової сесії міської ради підтримали рішення про внесення змін до бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2022 рік, яким передбачається виділення 15 тис.грн з бюджету громади відповідно до клопотання Баштанської районної державної адміністрації для потреб батальйону територіальної оборони району.

18:11 23.02.2022

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 

14:19 22.02.2022

Турбота змінює

Турбота змінює

Працівниками відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Снігурівської міської ради разом зі Службою у справах дітей Снігурівської міської ради 21 та 22 лютого 2022 року в Відділенні поліції №2 Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області та в Снігурівській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості було проведено семінари на тему: «Сімейний патронат і що про нього варта знати». Учасникам семінару було розкрито інформацію щодо можливостей створення Патронату.

14:07 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано