A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Чекаємо на пропозиції мешканців ОТГ!

Чекаємо на пропозиції мешканців ОТГ!

Снігурівська об’єднана територіальна громада має на меті створення умов для повноцінного функціонування ОТГ, зокрема, через зростання добробуту і підвищення якості життя населення, забезпечення позитивних зрушень в економіці, підвищення її конкурентоспроможності як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку.

14:30 17.03.2021

В Снігурівській ОТГ обговорили пропозиції соціально-економічного розвитку громади

В Снігурівській ОТГ обговорили пропозиції соціально-економічного розвитку громади

З метою підготовки пропозицій Міністерству Фінансів України щодо розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій минулого тижня відбулася робоча нарада під головуванням секретаря Снігурівської міської ради Сергія Верловицького, заступника міського голови Олександра Кравченка, а також фінансового відділу, сектору енергоменеджменту, муніципальних ініціатив та інвестицій та сектору економічного розвитку, агропромислового комплексу, торгівлі та оподаткування.

14:28 17.03.2021

Школа - Profi «Ефективна бібліотека»

Школа - Profi «Ефективна бібліотека»

17 березня Публічною бібліотекою проведено годину професійного спілкування  «Імідж сучасного бібліотекаря – професіонала». У заході взяли участь працівники бібліотек-філій. Про складові та завдання з удосконалення професійного іміджу бібліотекарів значну увагу у своєму вступному слові приділила  директорка  Публічної бібліотеки Аліса Косій.

13:20 17.03.2021

В Снігурівському районі виявлено 2 нові випадки захворювання на коронавірус

В Снігурівському районі виявлено 2 нові випадки захворювання на коронавірус

Станом на 10:00 17 березня в Миколаївській області зареєстровано 459 випадків захворювання на COVID-19. З усіх 46673 виявлених підтверджених випадків за місцем проживання: Снігурівський район – 490 (+2 нових).

11:10 17.03.2021

Оголошено результати конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Снігурівська міська лікарня»

Оголошено результати конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Снігурівська міська лікарня»

Оголошено про результати конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Снігурівська міська лікарня» Снігурівської міської ради.

08:33 17.03.2021

До уваги сільгосптоваровиробників

До уваги сільгосптоваровиробників

У рамках проекту «Основний кредит для аграрної галузі - Україна» Європейський Інвестиційний Банк надав Україні позику в розмірі 400 млн. євро для кредитування підприємств, що провадять діяльність у створенні ланцюжків доданої вартості зернових, олійних культур та аквакультури/рибальства, для підвищення конкурентоспроможності продукції українських виробників на національному та міжнародних ринках.

08:17 17.03.2021

Вітаємо!

Вітаємо!

Вітаємо ученицю дитячої школи мистецтв Неділько Софію з перемогою у Міжнародному багатожанровому конкурсі мистецтв SOLOVIOV ART у м. Київ. Снігурівчанка стала лауреатом ІІІ премії.

14:57 16.03.2021

Обласний конкурс "Лідер року - 2021"

Обласний конкурс "Лідер року - 2021"

Протягом січня-лютого 2021 року відбулося оцінювання проєктів учасників І туру ІІ етапу обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року 2021» за темою «Я – кандидат». На розгляд журі було надіслано 29 конкурсних робіт учасників-переможців І (районного) етапу обласного конкурсу з закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області.

14:30 16.03.2021

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою!

Щиро вітаємо Катерину Косєй, вихованку гуртка "Художнє слово" (керівник - Одарченко Світлана Євгенівна) Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, яка здобула перемогу в щорічному обласному конкурсі читців-декламаторів "Поетична пристань"!

14:16 16.03.2021

Масляна, Масляна, яка ти красна!

Масляна, Масляна, яка ти красна!

Ось і закінчився Масляний тиждень і усі працівники закладів культури відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради, дотримуючись старовинних традицій, долучилися до організації та проведення Масляної. Для гостей свята готували смачні традиційні частування, робили масляних опудал, розважали жартами і театралізованими проводами зими та фольклорними  посиденьками "Співай, танцюй та смачно їж на Масляну".

10:32 16.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано