A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

В Снігурівці відбулося засідання ДНПК з приводу виявлення сказу в с.Першотравневе

В Снігурівці відбулося засідання ДНПК з приводу виявлення сказу в с.Першотравневе

19 березня 2021 року було проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, на порядок денний якої було винесено питання «Про встановлення карантинних обмежень по сказу собаки в с.Першотравневе Снігурівської міської ради Баштанського району Миколаївської області». Також встановлено загрозливу зону, до якої увійшли села Васильки, Трудолюбівка, Калинівка, Бурханівка Снігурівської міської ради, Гуляй Городок, Суворе, Світла Дача, Великопілля, Горохівське, Виноградне, Новий Шлях та с-ще Галаганівка Горохівської сільської ради, єгерські обходи №9, №7, №3 ПОГ «Снігурівське МРГ».

20:10 19.03.2021

Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників – надважливий етап діяльності кожного закладу освіти. За результатами атестації визначаються відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.

15:59 19.03.2021

Арт-терапія в "Журавлику"

Арт-терапія в "Журавлику"

Протягом тижня в Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Журавлик» Снігурівської міської ради діти вивчали лексичну тему «Перелітні птахи». Практичний психолог Борисевич Таісія Віталіївна провела з дітьми заключне заняття, на якому використовувала різні методи і прийоми, ключовим з яких був метод арт-терапії: робота з сипучими матеріалами.

14:22 19.03.2021

Обговорили питання фінансування пільгових рецептів

Обговорили питання фінансування пільгових рецептів

У четвер, 18 березня 2021 року, міський голова Інна Бойко провела нараду за участі депутата Миколаївської обласної ради Андрія Закусілова, голів Широківської та Горохівської територіальних громад, керівників медичних установ первинної і вторинної ланки та представників аптечних закладів. Головним питанням, яке було обговорено учасниками наради – забезпечення фінансування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань. Як відомо, проплата пільгових рецептів, які виписують сімейні лікарі, лягла на плечі місцевих бюджетів. Нагадаємо, що Снігурівська міська лікарня також обслуговує мешканців Широківської та Горохівської громад, а відтак зазначені ОТГ виділяють субвенцію для фінансування пільгових рецептів для своїх мешканців відповідних категорій.

11:57 19.03.2021

Чекаємо на пропозиції мешканців ОТГ!

Чекаємо на пропозиції мешканців ОТГ!

Снігурівська об’єднана територіальна громада має на меті створення умов для повноцінного функціонування ОТГ, зокрема, через зростання добробуту і підвищення якості життя населення, забезпечення позитивних зрушень в економіці, підвищення її конкурентоспроможності як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку.

14:30 17.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано