A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

За останню добу на Снігурівщині виявлено 9 випадків захворювання на COVID-19!

За інформацією Миколаївського обласного штабу з ліквідації наслідків НС за минулу добу станом на 14 березня 2021 року на Снігурівщині виявлено 9 нових випадків захворювання на COVID-19. За весь час спостереження у районі було виявлено та підтверджено 486 випадків захворювання на COVID-19.

12:09 14.03.2021

14 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань щороку 14 березня в нашій державі відзначають День українського добровольця.

09:00 14.03.2021

14 березня – День визволення міста Снігурівка від нацистських загарбників

У повсякденних турботах та справах ми іноді не помічаємо, як швидко спливає час. Але є події, які назавжди залишаються у нашій пам’яті. Бойові дії з 6 по 17 березня 1944 року включно, що проходили від Кривого Рогу до Південного Бугу, увійшли в історію як Березнегувато-Снігурівська операція. За ці дні березня вщент було розгромлено 6-ту німецьку армію під командуванням генерал-полковника Холлідта. 14 березня наше рідне місто Снігурівка було остаточно звільнено від окупантів.

08:05 14.03.2021

Звернення Снігурівського міського голови Інни Бойко з нагоди Дня українського добровольця

В цей день ми вшановуємо всіх, хто ставши до лав добровольців, піднявся на захист незалежності і територіальної цілісності нашої держави. Першими на Схід в 2014 році вирушили саме добровольчі формування. Завдяки їхньому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити швидкого просування ворога по нашій землі. Й донині на фронтах неоголошеної війни українські патріоти боронять цілісність держави.

08:00 14.03.2021

Інна Бойко провела зустріч з учительським колективом Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

У п’ятницю, 12 березня 2021 року, міський голова Інна Бойко за участі свого заступника Світлани Голдун та начальника відділу освіти міської ради Юлії Клапчук провели робочу зустріч з учителями Снігурівського опорного закладу. В ході зустрічі було обговорено ряд питань, які стосувались реформи освіти та створення ліцею на базі даного навчального закладу.

19:54 12.03.2021

Інна Бойко провела зустріч з мешканцями Нововасилівського старостинського округу

У п’ятницю, 12 березня 2021 року, міський голова Інна Бойко разом зі своїм першим заступником Андрієм Гищаком провели робочу зустріч з мешканцями Нововасилівського старостинського округу, в ході якої було обговорено питання ремонту понтонного мосту. Очільниця громади повідомила, що міською радою було направлено листи до ряду підприємств, які можуть провести ремонтні роботи. Відповідь з такою пропозицією днями надійшла від ТОВ СП «Нібулон».

19:52 12.03.2021

Вітаємо переможця!

Нещодавно було оголошено підсумки III (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» з номінацій «Література» та «Історія України і державотворення».

19:22 12.03.2021

В Снігурівці відбулось засідання комісії з питань захисту прав дітей

У п'ятницю, 12 березня, відбулось засідання комісії з питань прав дитини при виконавчому комітеті Снігурівської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань виконавчих органів Світлани Голдун та начальника Служби у справах дітей міської ради Іванни Наріжньої.

15:47 12.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано