СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Шановна громадо! ☝️

Шановна громадо! ☝️

В м. Снігурівка 24-25 травня відбудеться прийом заявок на допомогу від УВКБ ООН для деяких категорій населення

12:05 23.05.2023

Віктор Тодоров про роботу КП "Снігурівський комунальник"

Віктор Тодоров про роботу КП "Снігурівський комунальник"

Півроку минуло з моменту деокупації Снігурівської громади. Комунальні підприємства за час окупації були розграбовані, а спеціальна техніка викрадена. Тож за цей час довелося фактично з нуля відновлювати роботу КП, щоб надавати мешканцям якісні послуги.

16:53 22.05.2023

Увага! Сьогодні у старій частині міста можливе тимчасове відключення водопостачання

Увага! Сьогодні у старій частині міста можливе тимчасове відключення водопостачання

Доводимо до відома мешканців міста Снігурівка, що сьогодні можливе тимчасове відключення водопостачання або зниження тиску в системі у старій частині міста в зв’язку з аварійною ситуацією на водопровідній мережі.

15:01 22.05.2023

До Дня пам'яті жертв політичних репресій

До Дня пам'яті жертв політичних репресій

З метою належного вшанування пам'яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, відродження національної пам'яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства, Указом Президента України від 21 травня 2007 року № 431/2007 було встановлено День пам’яті жертв політичних репресій, який відзначається щорічно у третю неділю травня.

08:50 21.05.2023

Дякуємо за допомогу!

Дякуємо за допомогу!

Комунальне підприємство "Снігурівський благоустрій" нещодавно отримало від Фонду Міжнародної Солідарності, що знаходиться у Варшаві, гуманітарну допомогу у вигляді чотирьох генераторів потужністю 8 кВт та чотирьох генераторів потужністю 3,8 кВт. Загальна вартість переданого майна склала більше 26 тис. злотих.

16:57 18.05.2023

До уваги суб'єктів господарювання!

До уваги суб'єктів господарювання!

Снігурівська міська військова адміністрація доводить до відома мешканців, що Державна служба зайнятості пропонує ряд активних програм для бізнесу, які покликані допомогти у вирішенні питань працевлаштування або збереження робочих місць для соціально вразливих категорій населення.

11:03 18.05.2023

Про партнерів, допомогу та звітність

Про партнерів, допомогу та звітність

З перших днів звільнення Снігурівської громади і до сьогодні, наші місто та села практично щодня відвідують різні громадські організації, благодійні фонди та меценати. За цей час, завдяки підтримці іноземних та місцевих партнерів, нам вдалося залучити до Снігурівщини чимало благодійної допомоги, в тому числі, набори для відновлення житла та шифер.

11:01 18.05.2023

Друзі, з Днем вишиванки!

Друзі, з Днем вишиванки!

З кожним роком любов, шана та гордість до вишиванки зростає. Приємно бачити, коли дорослі та діти все частіше вдягають вишитий одяг.

09:38 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано