A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю

Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю

З 01.10.2021 року відповідно до  Законів України від 03.06.2021 року № 1534-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю», яким внесено зміни до Закону України «Про автомобільний транспорт» та від 29.06.2021 року № 1582-ІХ «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю», з метою недопущення руйнування автомобільних доріг, поліпшення стану безпеки дорожнього руху, зменшення кількості ДТП та збереження життя і здоров’я людей, встановлюються нові правила щодо дотримання габаритно-вагового контролю на дорогах та відповідальності за їх порушення.

10:41 01.10.2021

Шановні мешканці старшого покоління Снігурівщини!

Шановні мешканці старшого покоління Снігурівщини!

Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! Це свято людей, яким довелося багато пережити – боротьба за свободу рідної землі, відновлення зруйнованих міст і сіл в післявоєнні роки, тяжка щоденна праця. Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Глибока вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою.

08:00 01.10.2021

Інна Бойко привітала бібліотекарів з їх професійним святом

Інна Бойко привітала бібліотекарів з їх професійним святом

Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль цієї почесної справи у житті кожного українця і зокрема підростаючих поколінь. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.

15:05 30.09.2021

Повідомлення RASFF стосовно виявлення  Salmonella Enteritidis та Salmonella групи  С1 в охолодженому та замороженому  курячому м’ясі

Повідомлення RASFF стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі

Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (Снігурівський район) інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 24.09.2021 № 11.1.1-5/5845 «Щодо повідомлення RASFF № 2021.5027 та № 2021.5027-fup1».

13:54 30.09.2021

Історія Снігурівської центральної районної бібліотеки

Історія Снігурівської центральної районної бібліотеки

У роки ліквідації безграмотності були популярними гасла по всій країні – «Книга у кожну оселю!».  У селах відкривалися хати – читальні, а в містах – бібліотеки. Перша згадка про бібліотеку в Снігурівці датується 1925 роком, коли, як свідчать архівні документи, Снігурівською сільською радою було вирішено відкрити першу хату – читальню й виділити їй кошти на передплату газет. Перша завідуюча бібліотеки – Н.Д.Трибрат.

11:18 30.09.2021

Увага - сказ! Що потрібно знати?

Увага - сказ! Що потрібно знати?

Сказ – гостра інфекційна (вірусної природи) хвороба, загальна для людини і тварин, з ознаками ураження центральної нервової системи, завжди зі смертельним наслідком, якщо у зараженої тварини або людини почали проявлятися зовнішні ознаки.

11:09 30.09.2021

З Днем усиновлення!

З Днем усиновлення!

День усиновлення – свято України, яке щороку припадає на 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Імена цих святих символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, які втратили свою сім’ю.

08:06 30.09.2021

Шановні бібліотекарі!

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

08:00 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано