A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Увага - сказ! Що потрібно знати?

Увага - сказ! Що потрібно знати?

Сказ – гостра інфекційна (вірусної природи) хвороба, загальна для людини і тварин, з ознаками ураження центральної нервової системи, завжди зі смертельним наслідком, якщо у зараженої тварини або людини почали проявлятися зовнішні ознаки.

11:09 30.09.2021

З Днем усиновлення!

З Днем усиновлення!

День усиновлення – свято України, яке щороку припадає на 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Імена цих святих символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, які втратили свою сім’ю.

08:06 30.09.2021

Шановні бібліотекарі!

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

08:00 30.09.2021

У Снігурівці відбулися навчання з питань цивільного захисту

У Снігурівці відбулися навчання з питань цивільного захисту

У середу, 29 вересня 2021 року, в Снігурівському будинку культури відбулося навчання посадових осіб відділу освіти Снігурівської міської ради, відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради, КП «Снігурівський комунальник» та трудового архіву Снігурівської міської ради, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту та пожежної безпеки. Навчання проводив викладач курсів удосконалення керівних кадрів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Вадим Кадимський.

20:08 29.09.2021

На Снігурівщині вшанували пам’ять жертв Бабиного Яру

На Снігурівщині вшанували пам’ять жертв Бабиного Яру

На Снігурівщині вшанували пам’ять тих, хто загинув під час розстрілів у Бабиному Яру. З нагоди 80-х роковин трагедії представники старостинських округів поклали квіти до меморіалів та пам’ятників жертвам Голокосту біля сіл Євгеніївка, Калинівка та Першотравневе. Під час заходів загиблих вшанували хвилиною мовчання.

20:03 29.09.2021

Важлива інформація

Важлива інформація

Доводимо до відома мешканців, що усі арт свердловини, які забезпечують водопостачання всього міста (у т.ч. мікрорайони Сім Вітрів, Сонячний, Лісорозплідник, район залізничного вокзалу та інші) знаходяться вздовж берегової лінії річки Інгулець, тобто, в «старій» частині нашого міста.

15:29 29.09.2021

БАБИН ЯР: БЕЗ ПРАВА НА ЗАБУТТЯ

БАБИН ЯР: БЕЗ ПРАВА НА ЗАБУТТЯ

Українська та світова спільнота у вересні цього року відзначає 80 років  початку трагедії у Бабиному Ярі, що є символом трагедії  Голокосту та нацистських злочинів на українській землі, жертвами яких стали мільйони людей. Бабин Яр став могилою десятків тисяч євреїв, а також українських патріотів, військовополонених, циган та інших громадян. Лише за два дні, 29 та 30 вересня 1941 року, було знищено більше 30 тисяч євреїв. Усього за роки нацистської окупації Києва (1941-1943 рр.), за різними джерелами, було знищено близько 100000 осіб.

08:55 29.09.2021

29 вересня - День пам'яті жертв Бабиного Яру

29 вересня - День пам'яті жертв Бабиного Яру

Сьогодні 80-ті роковини одного з найжахливіших символів Голокосту – масових розстрілів мирного населення в урочищі Бабин Яр у Києві, вчинених нацистами у 1941-1943 роках.

08:25 29.09.2021

Шановні снігурівчани!

Шановні снігурівчани!

У зв’язку з технічною несправністю сміттєвозу, вивіз твердих побутових відходів від багатоквартирних будинків буде здійснюватися за допомогою трактору комунального підприємства «Снігурівський благоустрій».

14:05 28.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано