A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Гірчить Чорнобиль, крізь віки гірчить...

Гірчить Чорнобиль, крізь віки гірчить...

26 квітня 1986 року сталась страшна катастрофа в історії людства - вибух реактора на Чорнобильській атомній електростанції. Долі багатьох людей різних професій - цивільних і військових, які стали свідками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди. І через 35 років це день змушує задуматися про можливі наслідки діяльності людини.

11:00 26.04.2021

Проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання

Проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання

Снігурівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання постанов Головного санітарного лікаря України, щодо профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19) в період з 16.04.21 р. по 22.04.21 р., проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання, а саме агропродовольчий ринок – 1, порушень не виявлено, магазинів продовольчих товарів - 13,  порушень -2, закладів дошкільної освіти (ЗДО) - 1, порушень не виявлено, НВК -1, порушень – 1. Надалі ведуться перевірки та роз’яснювальна робота серед населення.

13:05 22.04.2021

Пройшов тематичний інвент «Психологічна складова партнерської взаємодії з учасниками освітнього процесу»

Пройшов тематичний інвент «Психологічна складова партнерської взаємодії з учасниками освітнього процесу»

21 квітня Центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно з Інклюзивно-ресурсним центром провів тематичний інвент «Психологічна складова партнерської взаємодії з учасниками освітнього процесу» для ЗДНВР, практичних психологів, асистентів учителів та вчителів-предметників, які викладають в інклюзивному класі.

09:57 22.04.2021

Зустріч з воїнами АТО/ООС

Зустріч з воїнами АТО/ООС

В Снігурівському Музеї бойових дій на Сході України відбулася зустріч з воїнами та військовими  капеланами 57-ї окремої механізованої бригади.    Військовослужбовці переглянули експозиції музею. Поповнили музей   новими експонатами. На згадку подарували  атрибути капеланів.

20:35 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано