A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

До відома аграріїв

До відома аграріїв

У зв’язку із зростанням ймовірності виникнення пожеж в агропромисловому комплексі, з метою збереження довкілля та посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу, забезпечення належного рівня пожежної безпеки та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з необережним поводженням з вогнем в агропромисловому комплексі, доводимо до відома та керівництва в роботі пам’ятку щодо недопущення пожеж в агропромисловому комплексі (далі – Пам’ятка).

14:32 05.05.2021

Освітній серіал: Електронний підпис

Освітній серіал: Електронний підпис

Електронний підпис необхідний для реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу та спрощення ведення бізнесу. Проте у громадян часто виникає багато запитань, на які потрібно давати відповіді. Які можливості дає електронний підпис? Як безпечно його зберігати? Де отримати? Як використовувати? Як підписати документ? Всі ці та багато інших запитань обговоримо з експертом Мінцифри у сфері електронних довірчих послуг Олександром Козловим, а також з українськими акторами — Тетяною Шелігою та Максимом Самчиком.

11:27 05.05.2021

Вітаємо Софію Маврич!

Вітаємо Софію Маврич!

17 квітня у м.Київ дистанційно проходив Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв  Soloviov ART. Понад сто п’ятидесят конкурсантів України та закордонних гостей вражали журі своїми виступами. Серед переможців є наші земляки!

10:45 05.05.2021

Світлій пам’яті поета – земляка

Світлій пам’яті поета – земляка

В Снігурівському історико – краєзнавчому музеї створено нову експозицію присвячену поету – земляку Бойченку Валерію Петровичу.

08:00 03.05.2021

Вітаємо з перемогою Діану Літвінову!

Вітаємо з перемогою Діану Літвінову!

Вітаємо ученицю Снігурівської дитячої школи мистецтв Діану Літвінову з І премією на Міжнародному конкурсі мистецтв "Зоряний Янгол" (м. Київ).

11:07 30.04.2021

Вітаємо лауреатів!

Вітаємо лауреатів!

24 квітня 2021 року в м. Дніпро проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Майбутні покоління». Учні Снігурівської дитячої школи мистецтв Семенкович Тарас та Кішковська Валерія стали лауреатами I премії в номінації фортепіано.

10:01 30.04.2021

Проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання

Проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання

Снігурівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання постанов Головного санітарного лікаря України, щодо профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19) в період з 23.04.21р. по 29.04.21р., проведено санітарно-епідеміологічні обстеження суб’єктів господарювання, а саме агропродовольчий ринок – 2, порушень не виявлено, магазинів продовольчих товарів - 16,  порушень -1. Надалі ведуться перевірки та роз’яснювальна робота серед населення. Бережіть себе та своїх близьких від вірусних інфекцій.

09:11 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано