СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Підтвердження стажу роботи  внутрішньо переміщеним особам показаннями свідків

Підтвердження стажу роботи внутрішньо переміщеним особам показаннями свідків

Стаж роботи за відсутності документів у разі, коли підприємства, установи, організації або їх правонаступники розміщуються (розміщувалися) на тимчасово окупованій російською федерацією території України, в районі проведення антитерористичної операції або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, а також на територіях територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають/перебували в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), а також у разі, коли майно (документи) підприємств, установ, організацій або їх правонаступників (незалежно від місця їх реєстрації на території України) розташоване на території України та/або пошкоджене чи знищене внаслідок воєнних (бойових) дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації проти України, за умови документального підтвердження пошкодження чи знищення майна (документів) можна підтвердити за допомогою свідків.

18:47 30.10.2023

ГЕПАТИТ А. Як захистити себе та своїх  близьких?

ГЕПАТИТ А. Як захистити себе та своїх близьких?

З метою профілактики захворювання на гепатит А  Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, нагадує, яких заходів слід вживати для попередження захворювання на гепатит А.

18:44 30.10.2023

Увага‼️ Планові відключення електроенергії 💡

Увага‼️ Планові відключення електроенергії 💡

За інформацією ПАТ «Миколаївобленерго», завтра, 31 жовтня з 08.00 до 17.00 години планується відключення електроенергії у зв'язку із проведенням планових ремонтних робіт у наступних населених пунктах:

18:35 30.10.2023

На жаль, отримали ще одну лиху звістку, надійшло підтвердження про загибель нашого земляка-військовослужбовця Олександра Винограда.

На жаль, отримали ще одну лиху звістку, надійшло підтвердження про загибель нашого земляка-військовослужбовця Олександра Винограда.

Олександр Олександрович був відважним воїном, морським піхотинцем, люблячим чоловіком та батьком трьох дітей. Але клята війна обірвала життя 37-річного мешканця с. Євгенівка. Герой загинув під час визволення лівобережжя Херсонщини.

20:46 27.10.2023

Важливе оголошення

Важливе оголошення

Снігурівська міська рада повідомляє про проведення громадського обговорення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування: «Детальний план частини території м. Снігурівка по вул. Перемоги орієнтовною площею 3,000 га для комплексної житлової забудови»

16:29 27.10.2023

Надання деяких соціальних та медичних послуг потерпілим внаслідок  нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання

Надання деяких соціальних та медичних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання

Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105 від 23.09.1999 (зі змінами) встановлено, що закупівля соціальних послуг, у тому числі на необхідний догляд за потерпілим, здійснюється та розраховується відповідно до оцінки потреб потерпілого згідно із Законом України «Про соціальні послуги».

09:34 26.10.2023

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Найближчими днями у Снігурівці будуть проводитись навчання з мінної безпеки для роботодавців, керівників підприємств, установ та організацій. Навчання будуть проводити інструктори ГО «Асоціація саперів України».

18:02 24.10.2023

До уваги виробників молока!

До уваги виробників молока!

Інформуємо, що за підтримки Швейцарії виробники молока мають змогу отримати засоби для миття та дезінфекції доїльного обладнання, перед- та післядоїльної обробки вимені, серветки для гігієни вимені, рукавички, реактиви для виявлення прихованих форм маститів, дезінфектанти для тваринницьких приміщень тощо, що повною мірою задовольнить тримісячну потребу.

10:03 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано