A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Умови призначення субсидій на неопалювальний сезон  деяким категоріям одержувачів

Умови призначення субсидій на неопалювальний сезон деяким категоріям одержувачів

Житлові субсидії з початку неопалювального сезону більшості домогосподарств продовжено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарства.

16:38 30.08.2023

Привітали дітлахів

Привітали дітлахів

Напередодні 1 вересня Снігурівський ліцей N3 спільно з головним спеціалістом служби у справах дітей Гриненко Юлією, в.о.голови Снігурівського районного суду Миколаївської області Бодровою Олександрою та заступником керівника апарату Снігурівського районного суду Миколаївської області Науменко Юлією привітали діток, які прибули у нашу громаду з м. Херсон.

16:12 30.08.2023

«Рівний з рівним»: Триває прийом заяв до пілотного проєкту Мінветеранів «Помічник ветерана»

«Рівний з рівним»: Триває прийом заяв до пілотного проєкту Мінветеранів «Помічник ветерана»

Продовжується процес прийому заяв на участь у пілотному проєкті Мінветеранів із започаткування в Україні інституту помічника ветерана. Експеримент охоплює чотири області, серед них й Миколаївщина.

09:57 30.08.2023

Оголошено конкурс!

Оголошено конкурс!

За ініціативи Миколаївської обласної військової адміністрації спільно з Регіональним фондом підтримки підприємництва у Миколаївській області оголошено конкурс серед підприємців Миколаївської області на отримання фінансової підтримки.

09:42 30.08.2023

Чи можуть платники єдиного податку проводити розрахункові операції без застосування касових апаратів при здійсненні роздрібної торгівлі на території села чи селища?

Чи можуть платники єдиного податку проводити розрахункові операції без застосування касових апаратів при здійсненні роздрібної торгівлі на території села чи селища?

Відповідно до ст. 10 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями перелік окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних РРО з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій, а також граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів, при перевищенні якого застосування РРО та/або ПРРО є обов’язковим, встановлюються Кабінетом Міністрів України.

15:23 29.08.2023

На Снігурівщині вшанували пам’ять захисників України

На Снігурівщині вшанували пам’ять захисників України

Сьогодні в Україні схиляють голови в знак пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Відзначати цей день почали на знак пам’яті про одну з найбільших трагедій сучасної української історії – загибель наших воїнів під Іловайськом. Цього дня, намагаючись вирватись з лап російських загарбників, наші війська вперше з початку неоголошеної війни зазнали настільки болючих втрат. Саме тоді російський агресор показав ціну своїх обіцянок, обстрілявши з “Градів” “зелений коридор”, яким мали вийти з оточення наші воїни.

11:17 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано