A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

Підписано Меморандум про співпрацю

Вирішення пріоритетних питань Афанасіївського старостинського округу - головна мета місцевих жителів та керівництва. Тож саме проблемні питання сіл Афанасіївки та Юріївки обговорювали учасники зустрічі, яка відбулась 28 грудня.

12:46 28.12.2020

В Афанасіївці відновлюють вуличне освітлення

В Афанасіївському старостинському окрузі продовжуються роботи з відновлення вуличного освітлення. Так, в с. Юріївка та с. Афанасіївка вуличне освітлення підготовлено до новорічних свят.

07:47 28.12.2020

В Снігурівській ОТГ працюють над запуском проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Міністерство внутрішніх справ України створило проєкт "Поліцейський офіцер громади" для роботи в об’єднаних територіальних громадах, який має охопити понад 29 тисяч населених пунктів і запрацювати по всій Україні. Не виняток і Снігурівська ОТГ.

09:35 17.12.2020

Відкриття спортивного майданчика

26 листопада 2020 року в селі Афанасіївка  відбулося святкове відкриття спортивного майданчика. Свято зібрало активних жителів громади. Урочистості відкрив  Хомко В.Ю. - староста Афанасіївського старостинського округу. На святі були присутні гості: секретар Снігурівської міської ради  Верловицький  Сергій  Валерійович,  представник компанії Scatec Solar (Cкатек Солар) Єршова Неля Вікторівна та  менеджер  компанії  Войтович Тетяна. В ході  заходів  були вручені подяки представникам компанії  Scatec  Solar та урочисто перерізано стрічку. Родзинкою свята був виступ  фольклорного колективу «Озеряни» та вірш   нашої землячки  Гей Лілі  у виконанні активістки громади  Понуренко В.П.  Упродовж свята лунали гучні оплески на адресу представників компанії, виконавців  та  громади.

16:01 26.11.2020

Роботи щодо ремонтів колодязів загального користування в селі Афанасіївка

На території Афанасіївського старостинського округу в селі Афанасіївка тривають роботи по проведенню капітальних ремонтів колодязів загального користування та підготовка до встановлення вуличних спортивних тренажерів. Як завжди активну участь прийняли активні жителі села. Всі з нетерпінням чекають на результат.

08:29 16.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано