A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

Централізований вивіз сміття в селі Юр'ївка.

Дуже вдало і результативно проводиться централізований вивіз сміття в селі Юр'ївка. Вже жителі села звикають, що через кожні два тижні можна без проблем позбутися побутового стіття. Сподіваємося, що це стане в подальшому традицією для всієї громади Афанасіївського старостинського округу.

13:47 20.06.2021

«Чисті пляжі разом!»: Снігурівщина долучилася до Всеукраїнської акції

У суботу, 19 червня 2021 року, в населених пунктах Снігурівка, Нововасилівка та Галаганівка стартував проект під назвою «Чисті пляжі разом!». Небайдужі мешканці громади разом з активістами та комунальниками прибрали від сміття пляжі та прибережні смуги річки Інгулець. Участь у заході також брали представники місцевої влади на чолі з першим заступником міського голови Андрієм Гищаком та заступником міського голови Олександром Кравченко. До участі в заході долучилися і дітлахи, які завзято допомагали дорослим.

17:41 19.06.2021

Благоустрій у старостинському окрузі

На  території  Афанасіївського  старостинського  округу підтримується благоустрій населених пунктів. Як відомо, після рясних дощів черговий раз виникла потреба покосу трави.

13:42 18.06.2021

В Снігурівській ОТГ урочисто відкрили сучасний ЦНАП

Вранці, 2 червня, в самому центрі Снігурівки біля Будинку культури було по-справжньому святково, попри дощову погоду. Повітряні кульки, урочиста музика, яскраві виступи артистів вітали снігурівчан, які зібралися на церемонію відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг в Снігурівській міській територіальній громаді. 

13:45 02.06.2021

Комунальники замінили майже півкілометра водопроводу в місті Снігурівка

Протягом травня працівники комунального підприємства «Снігурівський комунальник» провели повну заміну водопровідної мережі по вулицям Волошкова та 412-ї Дивізії у місті Снігурівка. Загальна довжина заміненого водогону по цим двом вулицям склала 450 метрів.

15:41 27.05.2021

Розпочато ямковий ремонт дороги на території Афанасіївського округу

На  території  Афанасіївського  старостинського  округу за фінансової та технічної підтримки  ТОВ  «Агрофірма  «Муравка» під керівництвом Муравка Дениса розпочато ямковий ремонт аварійних ділянок  центральної  (головної)  дороги.

15:29 21.05.2021

В Снігурівській міській раді відбулося засідання робочої групи з реалізації спільного проекту з ГО «ВІВАТ» з підтримки закладів охорони здоров'я

У п’ятницю, 14 травня 2021 року, в міській раді за участі заступника міського голови Олександра Кравченка, голови ГО «ВІВАТ» Тамари Дирди, директора КНП «Снігурівська міська лікарня» Дениса Желнарського та в.о.директора територіального центру соціального обслуговування Тетяни Іваненко відбулося обговорення питання реалізації проекту «Допоможемо. Підтримаємо. Пошиємо: підтримка закладів охорони здоров'я в боротьбі з COVID-19 шляхом пошиття одноразових захисних халатів, постільної білизни та подушок», який реалізується ГО "ВІВАТ" разом з Снігурівською міською радою за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

17:05 14.05.2021

ГО "ВІВАТ" разом з Снігурівською міською радою за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» запускають новий проект підтримки закладів охорони здоров'я

Громадська організація «ВІВАТ» с.Євгенівка спільно з Снігурівською міською радою, за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», запускає новий проект «Допоможемо. Підтримаємо. Пошиємо: підтримка закладів охорони здоров'я в боротьбі з COVID-19 шляхом пошиття одноразових захисних халатів, постільної білизни та подушок».

16:29 12.05.2021

Підтримуємо благоустрій

На  території  Афанасіївського старостинського  округу підтримується благоустрій населених пунктів. Після рясних дощів виникла потреба покосу трави. Проведено покіс узбіччя доріг, зупинки громадського транспорту на м.Херсон  та  спортивний  майданчик  Юріївської  школи.

17:33 11.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано