A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

Снігурівська міськрада придбає автобус для організації пасажирських перевезень з сільських населених пунктів

Снігурівська міська рада активно співпрацює з народним депутатом України Ігорем Негулевським у вирішенні проблем соціально-економічного розвитку громади. Так, у рамках субвенції з державного бюджету за сприяння народного депутата було залучено 1 500 000 гривень коштів. За пропозицією керівництва та депутатського корпусу міської ради, зважаючи на звернення громадян щодо необхідності відновлення транспортного сполучення сільських населених пунктів з центром громади, було запропоновано направити дану субвенцію на придбання автобусу. На ці потреби з міського бюджету додатково виділили ще 400 000 грн.

12:54 29.11.2021

Проведено підсипку вибоїн на автомобільній дорозі біля Нововасилівського мосту

Стан автомобільної дороги на спуску до Нововасилівського понтонного мосту деякий час знаходився у жахливому стані, особливо після дощів, після яких утворилися доволі великі ями і вибоїни.

17:01 24.11.2021

Снігурівська міська лікарня отримає 2,5 млн.грн на облаштування кисневої станції

З 18 жовтня 2021 року Снігурівську міську лікарню було виведено з резерву для лікування хворих на COVID-19, у якій було розгорнуто 80 ліжок та сформовано чотири бригади по 16 медпрацівників. За останню хвилю захворювання на COVID-19 до медичного закладу Снігурівщини було госпіталізовано майже три сотні хворих зі всієї області. Нашим лікарям було дуже важко, враховуючи те, що практично весь місяць лікарня була заповнена практично повністю і при цьому відсутні відповідні доплати. Проблеми забезпечення киснем хворих на коронавірус вирішувались, проте, це змушувало керівника медичного закладу Дениса Желнарського докладати титанічних зусиль.

21:14 22.11.2021

На Снігурівщині продовжується акція "Чисте довкілля"

На Снігурівщині продовжується акція "Чисте довкілля". Так, у п’ятницю, 12 листопада, на прилеглій території біля адмінбудівлі міської ради працівники установи навели благоустрій, поприбирали листя та гілки, а також продовжили висадку дерев у міському парку.

13:41 12.11.2021

В Снігурівці з’явився новий дитячий майданчик

У середу, 10 листопада 2021 року, на подвір’ї Снігурівської ЗОШ №1 нарешті завершилися роботи з будівництва нового дитячого майданчика. Для дітей – це справжнє щастя. Радість. Посмішки.

08:26 11.11.2021

«Тепло. Затишно. Комфортно» - на Снігурівщині три освітні заклади перевели на альтернативне опалення

Снігурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Павлівський НВК та Снігурівський ДНЗ №4 розпочали новий опалювальний сезон з використанням котелень на альтернативному виді палива. Тепер замість старих і неефективних твердопаливних котлів, нові модульні котельні опалюють приміщення за допомогою пелетів з відходів сільськогосподарського виробництва. Учні та педагогічні колективи вже відчули позитивний ефект від даного впровадження.

08:26 10.11.2021

Постійна підтримка землекористувача

Протягом багатьох років ТОВ "АГРОФІРМА "МУРАВКА", керівник якого є Денис Валерійович Муравка, підставляє своє плече у вирішенні пріоритетних проблем Афанасіївського старостинського округу. Вже давно під його керівництвом проводиться поточний ремонт доріг до села Афанасіївки та з Юр’ївки до Снігурівського ліцею. Неодноразово він підтримував Юріївську церкву, заходи до проведення свята Івана Купала. Денис Валерійович досвідчений керівник та справжній господар, який зробив багато добрих справ.

19:31 23.10.2021

В Снігурівці на одній з вулиць встановили автономні ліхтарі на сонячних батареях

Вуличне освітлення на сонячних батареях – це вже не сюжет для наукових телепрограм. Ці ліхтарі не підключені до мережі вуличного освітлення, а мають автономні батареї та сонячні панелі, які акумулюють енергію і таким чином освітлюють вулицю, використовуючи сонячну енергію. Такі ліхтарі вже почали з’являтися і на вулицях міста Снігурівка.

18:42 23.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано