A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

В Снігурівській ОТГ триває відновлення вуличного освітлення

Вуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою будь-якого населеного пункту, оскільки воно виконує безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним, а правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.

17:26 11.05.2021

Облаштування дитячих майданчиків міста

З настанням тепла все більше маленьких діточок виходять погратися на свіже повітря.  Малюки люблять бавитися на дитячих майданчиках, а особливо їм подобається ліпити з піску різноманітні фігури чи будувати фортеці.

17:10 30.04.2021

Старостинські округи навели благоустрій у своїх населених пунктах

Протягом останніх тижнів, напередодні Великодніх та травневих свят на території сільських населених пунктів Снігурівської ОТГ пройшов ряд заходів з благоустрою. Участь у «суботниках» взяли працівники старостинських округів, закладів культури та освіти, представники депутатського корпусу міської та районної рад, закріплені за відповідними округами, та місцеві мешканці.

15:29 30.04.2021

На Снігурівщині у Чистий четвер влаштували прибирання

У четвер, 29 квітня 2021 року, напередодні великодніх свят працівники Снігурівської міської ради провели толоку біля адмінбудівлі міської ради та на околиці міста, під час якої навели благоустрій узбіччя дороги.

11:26 30.04.2021

В Афанасіївці та Юріївці відновлюють вуличне освітлення

На території Афанасіївського старостинського округу працівники комуннального підприємства «Снігурівський  благоустрій» під керівництвом Олени Піхоцької проводять заміну ламп  вуличного освітлення.

13:05 28.04.2021

В Першотравневому окрузі пройшли генеральні прибирання

Упорядковані узбіччя доріг, прибрані та пофарбовані дитячі майданчики, прибудинкові території – це ознака культури мешканців та свідомий обов’язок громадськості. Так, в  рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля» в Першотравневому старостинському окрузі було проведено ряд заходів з благоустрою та озелененню населених пунктів.

10:57 27.04.2021

У Снігурівці розпочато перший етап стерилізації безпритульних собак

Питання безпритульних тварин – одне з найгостріших тем на сьогоднішній день для мешканців міста Снігурівка. Практично кожен мешканець стикався з нападом зграї або поодиноких собак у місті. Та й на адресу міської ради надходило чимало скарг від жителів.

11:04 24.04.2021

У Снігурівці притягнули до відповідальності особу, яка викидала сміття на околиці міста

Нещодавно в соціальних мережах було опубліковано відео, на якому мешканці міста зафільмували особу, яка викидала сміття з причепа трактора посеред поля біля залізничного моста через річку Інгулець. Правоохоронними органами було проведено перевірку та встановлено особу, відносно якої було складено адміністративний протокол за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), який було направлено на розгляд адміністративної комісії  Снігурівської міської ради.

11:01 24.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано