A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

На Снігурівщині продовжують впроваджувати альтернативні види опалення

Постійне зростання цін на тверде паливо спричиняє збільшення витрат закладів освіти на опалення, що, в свою чергу, є важким тягарем для місцевого бюджету. Котли у більшості закладів освіти мають досить низький коефіцієнт корисної дії і, як результат, вони не в змозі забезпечити необхідний температурний режим у приміщеннях.

13:41 06.08.2021

В Афанасіївці впроваджують централізоване вивезення ТПВ

4 серпня на території Афанасіївського старостинського округу в приміщенні центру дозвілля  жителі села взяли участь в обговоренні питання централізованого вивезення твердих побутових відходів на території населеного пункту.

16:11 04.08.2021

Інна Бойко вручила ордери на службове житло двом молодим лікарям

Серед багатьох проблем медичного обслуговування населення найактуальнішою є відсутність кваліфікованих фахівців у медичних закладах не тільки сіл, а й районних та обласних центрів. Не є винятком у цьому плані й Снігурівська громада. Дефіцит кадрів пояснюється не дуже високими у порівнянні до європейського рівня зарплатами медиків, а також відсутністю житла для них. Аби повернути дану ситуацію в більш позитивне русло для нових медичних працівників, міською радою було вжито ряд відповідних заходів. Відтак, виконкомом було встановлено щомісячну матеріальну допомогу та одноразову адресну грошову допомогу молодим лікарям.

18:28 28.07.2021

На Снігурівському стадіоні провели суботник

У п’ятницю, 16 липня 2021 року, на міському стадіоні «Колос» відбувся суботник, на якому дружно та продуктивно попрацював колектив міської ради на чолі з секретарем міськради Сергієм Верловицьким та заступниками очільниці громади Андрієм Гищаком і Олександром Кравченко.

10:55 17.07.2021

На Снігурівщині невдовзі має розпочатися будівництво мосту через річку Інгулець

За інформацією порталу «Держзакупівлі.онлайн» нещодавно завершилися тендерні процедури по проекту «Будівництво мостового переходу (автодорожній міст) через р.Інгулець на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О151901 Снігурівка-Тамарине-Безіменне, км 1+977, Снігурівський район, Миколаївська область», в яких переможцем стала корпорація «ПЛАНЕТА-ВЕСТ». 13 липня 2021 року відбулося підписання договору між переможцем торгів та замовником – ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області», яка є балансоутримувачем автодороги О151901 Снігурівка-Тамарине-Безіменне та Василівського понтонного мосту.

20:03 15.07.2021

В місті розпочато ремонт дорожнього покриття

У середу, 14 липня 2021 року, в місті Снігурівка розпочато ремонт дорожнього покриття вулиць Суворова та Центральна. Наразі працівниками ПП Будзабезпечення проводиться укладання гарячих асфальто-бетонних сумішей у вибоїни, глибина яких перевищує 5см. Завтра буде розпочато ремонт дорожнього покриття, шляхом ліквідації вибоїн глибиною до 5см повітряно-струменевим способом.

17:28 14.07.2021

У міській раді формують пропозиції щодо розподілу у 2021 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла дітям-сиротам

У понеділок, 12 липня 2021 року, за участі заступника міського голови Світлани Голдун відбулося засідання комісії з формування  пропозицій щодо розподілу у 2021 році  коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних,  підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

11:28 13.07.2021

Снігурівські комунальники відкачали воду з підтопленого понтону Василівського мосту

Днями відбулось часткове підтоплення одного із понтонів Василівського понтонного мосту через річку Інгулець. Така проблема виникає кожен рік у зв’язку з рухом великовагового транспорту в період збору врожаю зернових культур та фізичною зношеністю металевих конструкцій мосту.

19:05 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано