A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

У Снігурівці облаштовано спеціальні місця для збору сухого листя та гілок

Днями в мікрорайонах «Сім вітрів» та «Сонячний» працівники КП «Снігурівський благоустрій» облаштували біля сміттєвих контейнерів спеціальні місця, призначені для збору сухого листя, гілок та інших відходів рослинного походження.

09:20 24.09.2021

Триває ямковий ремонт дороги місцевого значення Снігурівка-Тамарине-Безіменне

Розпочалися роботи з експлуатаційного утримання автомобільні дороги загального користування місцевого значення О15-19-01 (Снігурівка-Тамарине-Безіменне). Працівники підрядної організації латають вибоїни дорожнього полотна на спуску біля колишнього Снігурівського заводу мінеральних вод.

15:07 17.09.2021

Снігурівська міська рада візьме участь в конкурсному відборі на отримання субвенції для придбання комунальної техніки

У вівторок, 14 вересня 2021 року, в залі засідань Снігурівської міської ради відбулася позачергова сесія, головним питанням якої було участь у конкурсному відборі на отримання державної субвенції з метою забезпечення матеріально-технічної бази комунального підприємства та здійснення заходів з благоустрою населених пунктів на території Снігурівської міської  територіальної громади.

16:59 14.09.2021

Снігурівчани долучилися до реалізації проектів, спрямованих на покращення екології та створення активних локацій в територіальній громаді

З 25 серпня розпочався прийом заявок на конкурс проектів соціальної дії, який співфінансується Британською Радою та Європейським Союзом в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3). До слова, у другий тур даного конкурсу із 56 було відібрано 18 заявок, серед них від Снігурівської ОТГ пройшли 4 учасники!

16:15 13.09.2021

ГО "ВІВАТ" передала чергову партію білизни до Снігурівської міської лікарні

ГО "ВІВАТ" продовжує втілювати в життя  проєкт в межах  програми «U-LEAD з Європою «Допоможемо. Підтримаємо. Пошиємо: підтримка закладів охорони здоров'я в боротьбі з COVID-19 шляхом пошиття захисних масок, халатів, постільної білизни та подушок». Виконали свої зобов'язання стосовно пошиття постільної білизни та подушок.

10:12 13.09.2021

На Снігурівщині продовжують централізоване вивезення сміття у селах

На території Афанасіївського старостинського округу протягом останнього часу опробовують подворовий вивіз сміття. Таку ініціативу під час зібрань членів громади було обговорено разом з представниками місцевої влади. Так, в с. Афанасіївка до організації процесу централізованого вивезення твердих побутових відходів активно залучаються місцеві жителі.

13:39 31.08.2021

Депутат міської ради Кожанов надав допомогу в облаштуванні пішохідної доріжки

Депутат Снігурівської міської ради Олександр Кожанов надав допомогу в облаштуванні пішохідної доріжки у сквері ім. Т.Г.Шевченка, саме цим шляхом гімназисти ходять до свого навчального закладу. Тож, до 1 вересня діти зможуть комфортно добиратися до Снігурівської гімназії.

14:57 19.08.2021

Вирішуємо проблеми громад спільно.

Задля вирішення проблеми зайнятості жителів Снігурівської ОТГ Снігурівська районна філія Миколаївського ОЦЗ постійно співпрацює зі Снігурівською міською радою. Щороку в бюджеті ОТГ передбачаються кошти на оплату праці безробітних громадян, які будуть залучатися до участі в громадських роботах, затверджується перелік видів громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість для громади.

09:18 19.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано