A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

У Снігурівці продовжують відновлювати вуличне освітлення

У середу, 3 березня 2021 року, працівниками комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» проведено відновлення вуличного освітлення по вулиці Інгулецькій. Працівниками КП було встановлено сучасні якісні та економні LED-світильники.

20:45 04.03.2021

Питання ремонту Нововасилівського понтонного мосту зрушилось з мертвої точки

З самого ранку 2 березня 2021 року і до пізнього вечора тривали аварійні ремонтні роботи з підняття Нововасилівського понтонного мосту. Роботи проводилися знову ж таки за участі керівництва громади – першого заступника міського голови Андрія Гищака та секретаря міської ради Сергія Верловицького, старости Нововасилівського старостинського округу Сергія Гарана, представників рятувальних служб, працівників КП «Снігурівський благоустрій» та КП «Снігурівський комунальник», ТОВ СГВП «Снігурівське», небайдужих місцевих мешканців за допомогою залученої техніки підприємців та сільгоспвиробників.

07:02 03.03.2021

Управління інфраструктури ОДА включило ряд доріг Снігурівської громади до переліку експлуатаційного утримання на 2021 рік

У кінці 2020 року та на початку 2021 року Снігурівською міською радою було направлено ряд клопотань і листів до керівництва області та керівникам відповідних обласних служб з приводу сприяння вирішення питання ремонту доріг на території Снігурівської ОТГ, оскільки балансоутримувачами автомобільних доріг між населеними пунктами громади  є обласні служби ­– управління інфраструктури ОДА та Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

20:14 27.02.2021

Інна Бойко підписала меморандум про партнерство з Українською асоціацією енергосервісних компаній

У четвер, 25 лютого 2021 року, очільниця громади Інна Бойко провела робочу зустріч з головою Української асоціації енергосервісних компаній, радником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Олексієм Корчмітом, в якій також брали участь керівники комунальних підприємств міста та керівники деяких структурних підрозділів міської ради.

19:53 25.02.2021

Снігурівські комунальники відновили роботу Нововасилівського понтонного мосту

Сьогодні вночі в Нововасилівському старостинському окрузі невідомі перевізники важковаговим транспортом пошкодили понтонний міст, який сполучає населені пункти округу з містом. В результаті пошкоджень було зірвано кріплення моста та пішло під воду два понтони. Рух транспорту через міст було паралізовано.

16:06 11.02.2021

Снігурівські комунальники навели лад біля колишнього банку «Україна»

У п’ятницю, 5 лютого 2021 року, працівники комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» провели прибирання прилеглої території до будівлі колишнього банку «Україна», яка належить міській раді. Комунальники провели чималий об’єм робіт, бо як відомо, на даній території роками скупчувалось сміття, яке залишали по собі безвідповідальні громадяни, що тільки підсилювало картину страшного запустіння, дикості та антисанітарії.

16:32 05.02.2021

У Снігурівці комунальники проводять підсипку доріг

У середу, 3 лютого 2021 року, працівники комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» розпочали роботи з підсипки щебенем великих ям та вибоїн на деяких ділянках доріг, які знаходяться в критичному стані. Дані роботи є протиаварійними і тимчасовими.

11:29 03.02.2021

Комунальники наводять лад на вулицях міста

Працівники комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» постійно дбають про належний санітарний стан територій міста і щоденно докладають для цього максимум зусиль.

16:14 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано