СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Календар добрих справ

Благоустрій набирає обертів

В рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на території Афанасіївського старостинського округу триває місячник з благоустрою населених пунктів.

10:50 24.04.2021

Триває акція «За чисте довкілля»: прибирали Афанасіївський старостинський округ

В рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на території Афанасіївського старостинського округу пройшли толоки. В акції взяли участь активісти громади, небайдужі  жителі сіл Афанасіївка та  Юр’ївка,  працівники культури та  освіти  старостинського округу.

08:23 19.04.2021

За сприяння депутата обласної ради Андрія Закусілова в Снігурівці облаштовано дитячий майданчик

У суботу, 17 квітня 2021 року, у мікрорайоні «Сонячний»  небайдужими мешканцями прилеглих будинків спільно з працівниками КП «Снігурівський благоустрій» було облаштовано дитячий майданчик. До процесу встановлення також долучилися депутат Миколаївської обласної ради Андрій Закусілов, перший заступник міського голови Андрій Гищак та депутат Снігурівської міської ради Олександр Кожанов.

15:22 17.04.2021

Працівники міської ради підтримали акцію "Чисте довкілля"

На Снігурівщині продовжується акція "Чисте довкілля". Протягом тижня на території міської територіальної громади місцеві мешканці, підприємці, представники влади, а також підприємств, установ та організацій Снігурівської ОТГ брали участь у прибиранні прилеглої території.

15:19 16.04.2021

На Снігурівщині триває весняна толока

На території Снігурівської громади триває весняне прибирання, яке стартувало ще на початку місяця. Толоки також відбулися і в багатьох населених пунктах ОТГ, де старости разом з мешканцями сіл виходили на суботники, щоб привести до належного санітарного стану територію загального користування.

17:18 10.04.2021

Снігурівські комунальники відновили рух через Галаганівський пішохідний міст

У п’ятницю, 9 квітня 2021 року, працівниками КП «Снігурівський благоустрій» було завершено зварювальні роботи Галаганівського пішохідного мосту через річку Інгулець, в ході яких було відремонтовано затонулу секцію мосту. Також, працівники комунального підприємства залатали пошкоджені ділянки в інших частинах та підтягнули троси і кріплення секцій.

13:45 09.04.2021

Відновлено роботу Нововасилівського понтонного мосту

У вівторок, 23 березня 2021 року, було проведено завершальний етап ремонтних робіт Нововасилівського мосту, в ході якого повністю відремонтований понтон було встановлено на своє місце. Наразі рух автомобільного транспорту через Нововасилівський понтонний міст відновлено.

19:20 23.03.2021

Снігурівська ОТГ перемогла у конкурсі проєктів «Волонерство в громаді» від ULEAD з Європою

Снігурівська міська територіальна громада з Миколаївщини перемогла у  фінальному етапі всеукраїнського конкурсу «Волонтерство в громаді», представивши на конкурс проєкт «Допоможемо. Підтримаємо. Пошиємо: підтримка закладів охорони здоров'я в боротьбі з COVID-19 шляхом пошиття захисних масок, халатів, постільної білизни та подушок».

08:13 16.03.2021

Щодо проведених аварійних ремонтних робіт Нововасилівського понтонного мосту

Наразі завершено перший етап аварійних ремонтних робіт з відновлення роботи Нововасилівського понтонного мосту. Від самого початку не було можливості залучити відповідні структури для проведення ремонтних робіт, оскільки довелося б чекати щонайменше півтора місяці, аби до нас направили відповідних спеціалістів. Відтак, дані роботи було проведено виключно на ентузіазмі влади, місцевих жителів, підприємців, сільгоспвиробників та представників деяких установ та організацій громади.

17:31 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано