A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

13 червня  - День працівників текстильної і легкої промисловості

13 червня  - День працівників текстильної і легкої промисловості

Щороку у другу неділю червня в Україні відзначається День працівників текстильної і легкої промисловості – однієї з найдавніших галузей народного господарства, яка робить значний внесок у розбудову економіки нашої держави.

08:00 13.06.2021

«EUКРАЇНА»: ПРО ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ ПРОСТИМИ СЛОВАМИ

«EUКРАЇНА»: ПРО ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ ПРОСТИМИ СЛОВАМИ

Європейські цінності – це загальнолюдські принципи і норми життєдіяльності людини, суспільства й держави. Важливо, що в європейському житті існує повага й прагнення до повного дотримання цих цінностей. Основними нормами й принципами функціонування європейської спільноти є:

11:14 10.06.2021

Інна Бойко: «Від податкових надходжень залежить добробут громади»

Інна Бойко: «Від податкових надходжень залежить добробут громади»

Вчора у міській раді відбулася робоча зустріч Снігурівського міського голови Інни Бойко з приватними підприємцями міста з приводу сплати податків. На минулій сесії міської ради було прийнято рішення про оприлюднення проекту рішення про встановлення ставок і пільг зі сплати податків, які почнуть діяти з 1 січня 2022 року. Адже ефективний розвиток громади потребує відповідного фінансового забезпечення, яке залежить безпосередньо від наповнення місцевого бюджету.

09:24 10.06.2021

Народний чоловічий ансамбль «Козацький передзвін» взяв участь у мистецькій акції «Гімн України» на Соборній площі у Миколаєві

Народний чоловічий ансамбль «Козацький передзвін» взяв участь у мистецькій акції «Гімн України» на Соборній площі у Миколаєві

5 червня, з метою відзначення в Миколаївській області Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України, у Миколаєві на Соборній площі відбулася мистецька акція «Гімн України» у форматі флешмобу. В акції взяло участь майже 1000 учасників з усієї області, зокрема, професійні, учбові та аматорські колективи територіальних громад Миколаївщини.

12:43 07.06.2021

До відома населення!  Рука допомоги повертається!

До відома населення! Рука допомоги повертається!

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

10:19 04.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано