A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

До Снігурівки завітає Сервісний Центр МВС

27 травня 2021 року до м. Снігурівка завітає мобільний Сервісний Центр МВС України. Прийом громадян буде ним здійснюватися з 10:00 біля Снігурівської будинку культури по вул. Суворова, 61.

16:03 25.05.2021

Вперед у літо!

Жодних урочистостей та промов. Цього разу свої креативні ідеї колектив Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 втілив у справжню несподіванку для всіх своїх учнів, подарувавши дійсно незабутні враження від кінця навчального року. Адже для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

13:41 25.05.2021

Відбулась VІІІ позачергова сесія Снігурівської міської ради.

21 травня в Снігурівці відбулась VIII позачергова сесія міської ради. Депутати розглянули майже 60 питань порядку денного. Міський голова Інна Бойко відкрила сесію з інформації про роботу ради в міжсесійний період.

17:17 21.05.2021

Про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

Статтею 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон) передбачено, що органи Пенсійного фонду щороку з 1 квітня без додаткового звернення особи проводять перерахунок пенсії тим особам, які продовжували працювати та на 1 березня року, в якому здійснюється перерахунок, набули не менше 24 місяців страхового стажу, або минуло не менше 24 місяців після призначення/попереднього перерахунку пенсії.

15:34 21.05.2021

На Снігурівщині підбили підсумки командно-штабних навчань

20 травня в приміщенні Снігурівської міської ради було підбито підсумки триденних командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, які проходили на території Снігурівської, Широківської, Горохівської та Березнегуватської громад.

14:01 21.05.2021

Правильне харчування – запорука здоров’я!

Здорове харчування – це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і любов, і повага до себе, це прагнення до здорового та довгого життя. Все наше життя підпорядковується певним законам. Тому цілком природно, що і стосовно харчування існують закони. Адже харчування є невід’ємною частиною нашого життя.

09:00 21.05.2021

“А над світом українська вишивка цвіте”: в Снігурівській ОТГ відзначили День вишиванки

20 травня в Снігурівському будинку культури відзначили День вишиванки. Свято пройшло в рамках Всеукраїнського Марафону по відзначенню 30-ї річниці незалежності України. На заході були представлені роботи майстрів народної творчості з усіх куточків Снігурівської громади. Картини, рушники, поробки, композиції були зібрані з усіх старостинських округів ОТГ, а подивитись було на що!

19:03 20.05.2021

Вітаємо з перемогою!

У січні-травні 2021 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбулася Всеукраїнська інтернет- олімпіада «Крок до знань».

11:29 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано