A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF СТОСОВНО ВИЯВЛЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ РЕЧОВИНИ У НАСІННІ КУНЖУТУ

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF СТОСОВНО ВИЯВЛЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ РЕЧОВИНИ У НАСІННІ КУНЖУТУ

Снігурівське міжрайонне управління  інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі-Головне управління) отримано лист Держпродспоживслужби від 15.01.2021 № 11.1.3-26/690 «Щодо повідомлення RASFF № 2020.6032 – fup 5». Відповідно до повідомлення, стосовно виявленння несанкціонованої речовини – оксид етилену (0.48 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Talakshi Lalji & Co, Mumbai) через Нідерланди (імпортер: Dipasa Europe B. V., Enschede) до країн-членів ЄС та до Фінляндії, де було використане при виготовлені хлібців (виробник: Lantm?nnen Cerealia Oy, Kotka) та експортоване до України (отримувач: ПРАТ «Лантманнен Акса», вул. Привокзальна, 3, м. Бориспіль, 08304).

10:35 19.01.2021

Увага! Аварійне відключення водопостачання!

Увага! Аварійне відключення водопостачання!

Сьогодні, 19 січня, у зв'язку з аварійною ситуацією буде тимчасово відсутнє водопостачання в мікрорайоні "7 вітрів" та прилеглих вулицях до виявлення причин аварії. Працівники КП "Снігурівський комунальник" вирішують дану проблему.

10:04 19.01.2021

19 січня - Хрещення Господнє

19 січня - Хрещення Господнє

Ось і прийшло у кожен дім священне і чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться побажати всім миру, доброти, чесності та справедливості. Нехай диво живе у ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє!

07:57 19.01.2021

Освітнє середовище: виклики та можливості

Освітнє середовище: виклики та можливості

18.01.2021 року у Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 відбулося засідання комісії з родинно-сімейного виховання. Захід проходив у сучасному онлайн форматі та покликаний активізувати мислення всіх учасників навчально-виховного процесу до аналізу сучасних процесів розвитку освіти дитинства і пошуку оптимальних шляхів її вдосконалення для побудови її творчого суспільства.

07:55 19.01.2021

Підготовка до сесії, декларування та контроль за зверненнями громадян: підсумки апаратної наради 18 січня

Підготовка до сесії, декларування та контроль за зверненнями громадян: підсумки апаратної наради 18 січня

В понеділок, 18 січня, у Снігурівській міській раді відбулась апаратна нарада під головуванням міського голови Інни Бойко. На початку наради очільниця ОТГ привітала старост Василя Хомка та Жанну Білокінь, які днями відсвяткували свої дні народження.

15:26 18.01.2021

Пройшла відеоселекторна нарада обласної влади та ОТГ області

Пройшла відеоселекторна нарада обласної влади та ОТГ області

18 січня 2021 року відбулася відеоселекторна нарада з нагоди підписання Меморандуму про співробітництво між Миколаївською обласною державною адміністрацією, Миколаївською обласною радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». В нараді взяли участь голова Снігурівської ОТГ Інна Бойко та перший заступник Андрій Гищак.

15:22 18.01.2021

Увага! Конкурс!

Увага! Конкурс!

Триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2021

14:26 18.01.2021

БУЛІНГ, ШЛЯХИ ЙОГО ВИЯВЛЕННЯ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

БУЛІНГ, ШЛЯХИ ЙОГО ВИЯВЛЕННЯ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

На даний момент тема булінгу є надзвичайно актуальною та масовою. Навчальні заклади починають впроваджувати посилення акцентування уваги шляхом проведення різноманітних заходів та впровадження різних форм роботи. Булінг у наш час став більш глобальним та масовим явищем. Вирішення цього питання потребує нових ідей та висококваліфікованих працівників. Варто зауважити, що саме навчальний заклад забирає більшу частину часу дітей та підлітків. Адже, саме у ньому молодь не тільки отримує знання, але і соціалізується, розвивається, проходить етапи становлення особистості та пізнання самого себе.  Під час першого тижня дистанційного навчання  в  Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 було проведено МО класних керівників з даної теми на платформі ZOOM.

08:19 18.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано