A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

У снігурівській школі на карантині організували фото-челендж

У снігурівській школі на карантині організували фото-челендж

Під час локдауну педагоги Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 роблять усе для того, щоб учні якісно засвоїли навчальний матеріал і вчасно виконували домашні завдання. Однак в умовах карантину не менш актуальною залишається і виховна робота. Адже, виховна робота – це той аспект формування учнівської особистості, який просто не можна відкласти на потім. Навіть карантин не може стати перепоною для проведення заходів, які допоможуть учням сформувати правильні цінності та всебічно розвиватися.

08:01 18.01.2021

Щодо заповнення декларацій

Щодо заповнення декларацій

Час заповнювати декларацію, а в умовах карантину всю необхідну інформацію можна отримати вдома онлайн. Національне агентство з питань запобігання корупції підготувало відповідні роз'яснення. Кампанія декларування триває до 31 березня 2021 року.

07:59 18.01.2021

В Снігурівській ОТГ пройшла нарада щодо декларування

В Снігурівській ОТГ пройшла нарада щодо декларування

16 січня в Снігурівській міській раді пройшла нарада стосовно декларування доходів, отриманих від самостійного обробітку земельних ділянок (паїв) в т.ч. продажу сільськогосподарської продукції. В ній взяли участь голова ОТГ І.Бойко, заступник міського голови О.Кравченко, начальник фінансового відділу міськради Н.Друзь та представники Податкової служби Н.Дребот та А.Дмитренко.

15:14 16.01.2021

Про надання інформації УДКСУ

Про надання інформації УДКСУ

Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області просить врахувати в роботі Лист - роз'яснення Міністерства фінансів України №05120-03-5/941 від 14.01.2021 відповідно до якого у 2021 році з метою ідентифікації окремих джерел здійснення видатків на зазначені заклади та установи освіти, бюджетні призначення мають плануватися за декількома кодами програмної класифікації.

13:01 16.01.2021

Як змінити постачальника газу та одночасно зекономити кошти?

Як змінити постачальника газу та одночасно зекономити кошти?

Суттєве підвищення з початку року вартості природного газу для побутових споживачів по більшості постачальників викликало хвилю обурення та протестів серед населення, зокрема і мешканців Снігурівської ОТГ.

09:49 16.01.2021

Дистанційне навчання в ЗОШ №1

Дистанційне навчання в ЗОШ №1

Перехід на дистанційне навчання, зумовлений пандемією, став неочікуваним та доволі серйозним випробуванням для всіх учасників освітнього процесу Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 –  вчителів, здобувачів освіти та їхніх батьків.

13:00 15.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано