СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо надання Бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів

Щодо надання Бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів

У зв’язку з наближенням завершення бюджетного року та прийняття річної звітності від розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області повідомляє, що бюджетна звітність розпорядників та одержувачів бюджетних коштів складається відповідно до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.01.2012 № 44 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 07.02.2017 № 44), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09.02.2012 за № 196/20509 (далі – Порядок № 44)

15:57 18.12.2020

Подарували дітям гарний настрій

Подарували дітям гарний настрій

Передноворічна пора зазвичай для дітей проходить в очікуванні чудес, великих святкувань, розваг і звісно ж подарунків. Тож цей день вони   чекають з особливими почуттями та старанно готуються до нього. Сьогодні, напередодні Дня Святого Миколая, до вихованців Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Журавлик» Снігурівської міської ради завітали Снігурівський міський голова Бойко І.В. та представники партії «Наш край» Закусілов А.М., Закусілова А.С., Єфремов О.М., які  привітали дітей з наступаючим святом, побажали їм здоров'я, здійснення мрій і бажань та в рамках щорічної благодійної акції вручили вихованцям «Журавлика» солодкі подарунки. Також солодкі подарунки з нагоди свята  від «Нашого краю» отримала кожна дитина з інвалідністю Снігурівської ОТГ.

13:40 18.12.2020

В Снігурівці готуються до новорічних свят

В Снігурівці готуються до новорічних свят

Не зважаючи на карантинні обмеження, які вносять деякі корективи у звичне святкування новорічних та різдвяних свят, міська влада намагається створити мешканцям гарний настрій.

11:03 18.12.2020

Ой, хто, хто Миколая любить

Ой, хто, хто Миколая любить

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше його чекають.

10:33 18.12.2020

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Снігурівською міською радою з 21 грудня 2020 року розпочинається попередній запис щодо прийому заяв на призначення всіх видів державної допомоги, пільг, субсидій та компенсацій.

10:30 18.12.2020

Місцевий акциз на пальне збережено – парламент ухвалив зміни до Бюджетного кодексу

Місцевий акциз на пальне збережено – парламент ухвалив зміни до Бюджетного кодексу

Цього тижня Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому проєкт Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» №4100-д від 05.11.2020. Одним з найголовніших бюджетних питань, які відстоювала Асоціація міст України, було збереження зарахування до бюджетів місцевого самоврядування частини (13,44%) акцизного податку на пальне.

08:18 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано