A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Черговий випадок вандалізму в місті

Черговий випадок вандалізму в місті

Днями в старому центрі міста стався черговий випадок вандалізму – невідомі особи пошкодили клумби неподалік площі Богдана Хмельницького. Скоріше за все, вандали мали на меті здійснити проїзд через пішохідну зону по вул. Центральна, а дана клумба якраз є своєрідним обмежувачем руху транспорту.

16:10 23.11.2021

Розпочався ІІ (зональний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Розпочався ІІ (зональний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

20 листопада 2021 року розпочався ІІ (зональний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, що триватимуть протягом листопада – грудня поточного року та будуть проводитися з 17 навчальних дисциплін. Їх метою є виявлення й розвиток обдарованих школярів, стимулювання творчого самовдосконалення дітей, реалізація здібностей талановитих учнів та зацікавлення у поглибленому вивченні начальних предметів. За участь у ІІІ (обласному) етапі олімпіад здобувачі освіти Снігурівської громади змагатимуться з представниками освітніх закладів Горохівської та Широківської сільських громад.

12:56 23.11.2021

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи на честь початку двох революцій: Помаранчевої та Революції Гідності!

08:00 21.11.2021

Боротьба зі смертю: мутований штам коронавірусу «Дельта» добрався до Снігурівщини та за місяць забрав життя 43 осіб

Боротьба зі смертю: мутований штам коронавірусу «Дельта» добрався до Снігурівщини та за місяць забрав життя 43 осіб

Починаючи з 18 жовтня 2021 року Снігурівська міська лікарня стала «ковідним госпіталем». За цей час до лікувального закладу було госпіталізовано 260 осіб з діагнозом COVID-19. Летальних випадків – 43. Жахливі цифри. Це при тому, що снігурівські лікарі і досі працюють з «ковідом», не отримуючи від НСЗУ доплат за роботу з хворими, які передбачені для медпрацівників. На чолі з головним лікарем Денисом Желнарським колектив лікарні все ж намагається стримувати удари «Дельти».

12:49 18.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано