A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

1 вересня – День знань!

1 вересня – День знань!

1 вересня – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі вітання, i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка. На ганку кожної школи в цей день зустрічають школярів і гостей усміхнені вчителі. На лінійку виводять найменших, школи зустрічають новачків. Попереду у малюків, нова для них ще невідома і повна загадок країна знань.

07:00 01.09.2021

В Снігурівці відбулася серпнева конференція педагогічних працівників

В Снігурівці відбулася серпнева конференція педагогічних працівників

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року,  визначають  стратегічні пріоритети розвитку освіти району, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.

09:03 31.08.2021

Бери участь у проєкті!

Бери участь у проєкті!

Якщо Ви — трудовий мігрант (громадянин України, який працює або працював за кордоном і повернувся не раніше січня 2020 року), і бажаєте інвестувати зароблений капітал, а також досвід, отриманий за кордоном, у власну справу, — зверніть увагу на цей проєкт.

08:25 31.08.2021

Молодь з усієї України запрошують до участі в в інноваційній програмі UPSHIFT

Молодь з усієї України запрошують до участі в в інноваційній програмі UPSHIFT

Інноваційна програма для підлітків та молоді UPSHIFT оголошує конкурсний набір учасників. Молодіжні команди з усієї України розроблять власні екологічні проєкти та отримають можливість залучити фінансування до 50 тисяч гривень й менторську підтримку на їхнє впровадження. Набір триває до 12 вересня 2021 року. 

08:12 31.08.2021

Уклонімося пам’яті загиблих героїв

Уклонімося пам’яті загиблих героїв

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у Снігурівському історико- краєзнавчому музеї проведено заходи: історичнау годину: «Уклонімося пам’яті загиблих героїв», зустріч із мамою загиблого учасника АТО Сергія Платонова - Ольгою Іванівною, учасниками бойових дій на Сході України. Вшанували пам'ять померлого військовослужбовця Волонтирця Дмитра Миколайовича дружина Ольга і син Максим, які приїхали із міста Конотопа.

11:02 28.08.2021

Снігурівчани вшанували пам'ять захисників України, загиблих за незалежність та суверенітет

Снігурівчани вшанували пам'ять захисників України, загиблих за незалежність та суверенітет

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Протягом останніх років Снігурівщина втрачала своїх найкращих синів і багато разів прощалася із героями - учасниками боротьби на Сході країни.

10:12 28.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано