A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Уклонімося пам’яті загиблих героїв

Уклонімося пам’яті загиблих героїв

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у Снігурівському історико- краєзнавчому музеї проведено заходи: історичнау годину: «Уклонімося пам’яті загиблих героїв», зустріч із мамою загиблого учасника АТО Сергія Платонова - Ольгою Іванівною, учасниками бойових дій на Сході України. Вшанували пам'ять померлого військовослужбовця Волонтирця Дмитра Миколайовича дружина Ольга і син Максим, які приїхали із міста Конотопа.

11:02 28.08.2021

Снігурівчани вшанували пам'ять захисників України, загиблих за незалежність та суверенітет

Снігурівчани вшанували пам'ять захисників України, загиблих за незалежність та суверенітет

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Протягом останніх років Снігурівщина втрачала своїх найкращих синів і багато разів прощалася із героями - учасниками боротьби на Сході країни.

10:12 28.08.2021

До Дня пам’яті захисників України...

До Дня пам’яті захисників України...

29 серпня в Україні відповідно до Указу Президента № 621/2019 від 23.08.2019 та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули, відзначається День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

08:30 28.08.2021

Вітаємо Олену Логвінову з відзнакою!

Вітаємо Олену Логвінову з відзнакою!

Вітаємо Директора Снігурівської дитячої школи мистецтв Логвінову Олену Миколаївну з відзнакою! На заходах, які проходили у Миколаївському національному академічному українському театрі драми та музичної комедії з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, Олену Миколаївну удостоєно Грамотою Верховної Ради України За заслуги перед Українським народом.

17:00 27.08.2021

Вітаємо молодіжну ініціативну групу нашої громади!

Вітаємо молодіжну ініціативну групу нашої громади!

Снігурівська молодіжна ініціативна група пройшла конкурсний  відбір для участі у проєкті, оголошеного представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні в рамках проєкту «Долучайся, взаємодій, створюй: активна молодь та місцева влада на захисті довкілля» що фінансується Посольством Великої Британії та впроваджується у співпраці з Міністерством молоді та спорту України, сприяє зусиллям Уряду України зі зміцнення сталого розвитку та згуртованості громад завдяки залученню молоді.

14:47 27.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано